RANI RADOVI NOVE UČESNICE ELITE! Sportisti balave za njom, a tek da vidite na kom mestu ima TETOVAŽU, jaka simbolika!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova takmičarka Danka Grujić izazvala je pometnju u Beloj kući.

RANI RADOVI NOVE UČESNICE ELITE! Sportisti balave za njom, a tek da vidite na kom mestu ima TETOVAŽU, jaka simbolika!

Foto: printscreen/instagram

Atraktivna crnka Danka Grujić sinoć se uselila na imanje u Šimanovcima, a svojom pojavom izazvala je brojne reakcije kod muškaraca. I dok jedni već pokušavaju da je smuvaju, drugi govore kako napolju za njom lude brojni sportisti, te da je sa nekima već i imala aferu.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Danka Grujić

Kako smo uspeli da saznamo, Danka u svom mestu važi za pravu zavodnicu, a njene fotografije na društvenim mrežama izazivaju zemljotres kad god ih objavi. Osim manekenskog izgleda, za Danku u njenom kraju kažu da je miljenica sportista i da obožava tetovaže.

- Danka je prelepa mlada devojka, željna slave i pažnje. Nadamo se da će naš kraj predstaviti u najboljem svetlu. Jurcali su za njomnjeni sportisi, kaoi ovi sa punijim džepom. Jednostavno, devojka lepa, mlada zgodna, logično je da će da jure za njom - kaže za naš portal izvor koji dobro poznaje Danku.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Danka Grujić

Kako smo mogli videti na fotografijama nova učesnica "Elite" na levoj nozi ima istetoviranog vuka. Tetovaža vuka može imati mnogo značenja. Ali jedno je neosporno - tetovaža u obliku vuka nije prikladna za nesigurnu i slabu volju osobu. Vuk je simbol nezavisnosti, snage, odanosti i plemenitosti. Ako osoba ima takve osobine karaktera, tada će takva tetovaža postati njegova amajlija.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Danka Grujić

Inače, Danka dolazi iz Kraljeva, ima 31 godinu i po zanimanju je frizerka, a u sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, voli da se sređuje i brine o svom fizičkom izgledu. Takođe, u medijima se navodi da je Danka bila u aferi sa Troickim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

28.10.2023 19:46

Sve elita do elite, gde ih samo nalazite