DRAMA! TAKMIČARKA SAZNALA INFORMACIJE KOJE SU JE UNIŠTILE: Roditelji je se ODREKLI zbog OVOGA, ona priznala sve UŽIVO u programu!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Jovićević svojevremeno je doživela veliku traumu!

DRAMA! TAKMIČARKA SAZNALA INFORMACIJE KOJE SU JE UNIŠTILE: Roditelji je se ODREKLI zbog OVOGA, ona priznala sve UŽIVO u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tanja Jovićević

Nekadašnja članica grupe Oktobar 1984, Tanja Jovićević , otkriva potresnu životnu priču. Nakon učešća u rijaliti programu Zadruga, Tanja je postala beskućnica i smeštena u pansion na Ibarskoj magistrali.

U emotivnoj ispovesti, pevačica je otkrila kako je bila osuđivana od strane rodbine, ostala bez doma i borila se sa finansijskim poteškoćama. Tanja je takođe priznala da nije imala odnose 10 godina i da još uvek čeka "onog pravog".

Foto: Milan Kostić

Tanja Jovićević

 

- Šta da vam kažem. Od kada sam izašla iz rijalitija, smeštena sam u jednom pansionu na Ibarskoj magistrali, koji mi plaća produkcija Zadruge. Tu sam dok ne rešim stambeno pitanje. Tu sam jer neman gde da idem. Zvao me je i Bane Dokić i ponudio mi smeštaj, ali meni ne treba smeštaj na noć ili dve, meni treba trajno stambeno rešenje. I sama ne znam ni gde ću ni šta ću, razumite me, nije mi lako - rekla je pevačica tada.

Sa majkom koja je umrla na njenim rukama, Tanja se našla sama i bez podrške rodbine. Odlučila je da pomogne jednoj ženi koja je pobegla iz sigurne kuće sa troje dece, ali se ispostavilo da je ta žena imala svoje tajne. Tanja se suočila sa dugovima i izvršiteljima, a na kraju je ostala i bez stana.

- Doživela sam izdaju, doživela sam odbačenost, poniženje, uvrede potpuno nezasluženo, kad je zasluženo prihvatam. 10 godina ništa, apstinencija totalna. Tako je kako je, nije se pojavio onaj pravi. Ne znam hoće li, ali ja strpljivo čekam - ispričala je Tanja.

Foto: youtube.com/Premijera Official

Tanja Jovićević

 


U želji da promeni svoj život, Tanja je razmišljala o zamonašenju, ali je na kraju dobila poslovnu ponudu koja bi joj rešila stambeno pitanje. Nažalost, ta ponuda propala je zbog pandemije korona virusa. Ipak, Tanja je optimistična i veruje da će situacija uskoro biti rešena.

Ova potresna priča Tanje Jovićević otkriva njene borbe i izazove sa kojima se suočava u životu. Od osude rodbine, gubitka doma, finansijskih problema do neostvarenih emotivnih veza, Tanja je prošla kroz teška vremena. Ipak, ona ne gubi nadu i nastavlja da se bori za bolju budućnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

28.10.2023 21:37

Pa gde je njen drug Zeljko Mitrovic,milioner,koji pomaze i kurtizana i murti da pomogne njoj,svojoj drugarici iz mladosti i kupi joj jednu garsonjeri jer se na muci poznaju junaci