ŠUTNULA JANJUŠA, PA SE LJUBILA SA DRUGIM! Jovana Cvijanović više ne uhodi Majinog bivšeg, on je sada NJENA NOVA META!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na iznenađenje svih Jovana Cvijanović se ljubila sa Nemanjom Gačićem.

ŠUTNULA JANJUŠA, PA SE LJUBILA SA DRUGIM! Jovana Cvijanović više ne uhodi Majinog bivšeg, on je sada NJENA NOVA META!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock

Nove ljubavne varnice između Jovane Cvijanović i Nemanje Gačića u "Eliti" uzburkale su strasti. Ova romansa iznenadila je sve gledaoce, budući da Jovana već mesecima uhodi Janjuša u kojeg je kako sama kaže smrtno zaljubljena. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

Naime, sve je počelo kada su Jovana i Nemanja dugo razgovarali u dvorištu. Kako su se približavali Beloj kući, njihovi pogledi su se sreli i tada je sve eksplodiralo. Bez obzira na kamere i prisustvo drugih zadrugara, Jovana se približila Nemanji i onda je pao prvi poljubac. Janjuš je gledao i nije verovao svojim očima, budući da mu je nekoliko sati ranije izjavljivala da ga voli i da želi da bude samo sa njim.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock/ Časlav Vukojičić

Jovana Cvijanović, Janjuš i Aneli

Ovaj trenutak izazvao je pravu buru emocija među gledaocima, koji su ostali zapanjeni ovim neočekivanim razvojem događaja. Da li će se njihova veza nastaviti i koliko će dugo trajati, ostaje da vidimo.


Inače, Jovana Cvijanović u Eliti je poznata je po svojoj izazovnoj i neustrašivoj prirodi. Sa druge strane, Nemanja Gačić je tajanstveni zavodnik koji je osvojio srce mnogih devojaka u rijalitiju. Da li će Jovana i Nemanja uspeti da održe svoju ljubavnu vezu u ovom izazovnom okruženju, ostaje da se vidi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading