BIVŠOJ ZADRUGARKI UMRLA ĆERKA: Živi u nemaštini, jedva sastavlja kraj s krajem kako bi PREŽIVELA!

Autor: P. R.

Zadruga

26.10.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji ogromne tragedija ledi krv u žilama!

BIVŠOJ ZADRUGARKI UMRLA ĆERKA: Živi u nemaštini, jedva sastavlja kraj s krajem kako bi PREŽIVELA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Čuvena glumica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Žiža Stojanović, proslavila se ulogom Cace Fontane u seriji "Srećni ljudi", a svoj talenat za glumu pokazala je od malena, sa osam godina, recitujući pesme na školskim priredbama. Međutim, njeno detinjstvo obeleženo je nemaštinom i strahom koji je rat doneo. Majka Leposava je prodavala zlatni nakit za hranu, kako bi Žiža i njena sestra Dobrila imale šta da jedu.

Nakon završetka rata, Žiža je upisala Treću žensku gimnaziju i učlanila se u beogradsko kulturno društvo. Dobila je ulogu Koštane i od prvog honorara kupila cipele, jer je često išla bosa. Pored glume, završila je kurs stenografije, ali je odbila posao u sudu i otišla u Novi Sad gde je pohađala glumačku školu.


Nakon školovanja, postala je član Narodnog pozorišta u Nišu, gde je upoznala i udala se za glumca Vladislava Matića. Par je ubrzo dobio ćerku Sanju, a glumicina majka im je pomagala oko domaćinstva. Nakon razvoda od kolege, prešla je u Jugoslovensko dramsko pozorište u Beogradu.
Republika

Foto: E stock

Žiža Stojanović

Ulogu najveće ljubavi u njenom životu imao je glumac Dušan Bulajić, sa kojim je bila u ljubavi dve godine, nakon čega se on oženio glumicom Oliverom Marković, prenosili su mediji.

Duško Bulajić, bio je muž Olivere Marković. To je moja najveća ljubav, mi smo bili dve godine. S njim sam igrala i u Nišu i drugde. U Nišu, kad smo imali prvi angažman, već se zaljubio u mene. To je bilo posle muža, a mi nismo bili u braku. On se posle oženio Oliverom Marković. Ona je znala za mene, da je on mene voleo. Još iz Niša me je voleo, a u Beogradu smo se spojili - pričala je glumica tokom učešća u "Zadruzi".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žiža Stojanović

Inače, Žiža je imala brojne udvarače u Beogradu, ali se zaljubila u novinara Dragana Babića koji nije obraćao pažnju na nju. Nakon što je prebolela taj raskid, započela je vezu sa čovekom koji nije poznat javnosti, a njihova veza trajala je 20 godina sve do njegove smrti.


Najteži trenutak u Žižinom životu bio je gubitak naslednice Sanje, koja je preminula nakon teške bolesti. Glumica se nikada nije oporavila od tog gubitka, a trenutno se suočava i sa finansijskim problemima. Kako je otkrila jednom prilikom, sa samo 30.000 dinara mesečno jedva sastavlja kraj s krajem. Žiža je istakla da nema nacionalnu penziju, uprkos tome što je odigrala preko 120 uloga i glumila od svoje osme godine.
Republika

Foto: E stock

Žiža Stojanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading