KAMERA UHVATILA KAČAVENDINU AKCIJU: Otišla sa cimerom u ŠTEK, pa ga ZASKOČILA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

25.10.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzavrele strasti u Eliti!

KAMERA UHVATILA KAČAVENDINU AKCIJU: Otišla sa cimerom u ŠTEK, pa ga ZASKOČILA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik "EliteSamir Ramović, iako je u nekolioko navrata negirao da gaji simaptije prema cimerki Mileni Kačavendi, tokom sinoćne žurke na imanju u Šimanovcima uspeo je da pokaže gledaocima suštu suprotnost od priče koju zatupa za crnim stolom.

Naime, Ramović se tokom cele večeri nije odvajao od "kume nacionale", već je non-stop bio uz nju, a tokom njihovog razgovora ispred kazina, na njenu konstataciju da je utorak njegov dan, on je dodao da nije njegov, već njihov, čime je jasno stavio do znanja kakve planove ima sa Kačavendom.

S obzirom na to da mu se Kačavenda dopada, iako Samir to demantuje, on se od nje ni na žurki nije odvajao, te je uživao u repertoaru benda koji je nastupao u Šimanovcima, zbog čega je u jednom momentu i zagrlio Kačavendu.

Nakon što se žurka završila i većina učesnika "Elite" leglo da spava, Milena i Samir su sa nekim od cimera sedeli u pušionici, a on ju je sve vreme češkao po nozi koju je ona podigla pored njega, čak je u jednom momentu i držao svoju ruku na njenoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Samir Ramović Elita Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mile

25.10.2023 12:49

Kada se bakuta uspali...

MINA

26.10.2023 20:44

meni su topppp