DOHVATIO NOŽ I IZBO GA: Kačavenda naježila učesnike Elite, scena ledi krv u žilama

Autor: P. R.

Zadruga

12.10.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bela kuća zanemela!

DOHVATIO NOŽ I IZBO GA: Kačavenda naježila učesnike Elite, scena ledi krv u žilama

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanje Mileni Kačavendi o njenom "pokojnom" vereniku. 

- Pametna si žena, okej, vokabular ti je dobar, ali mi nije jasno kako si mogla da dogovoriš venčanje, a čoveka videla nisi - pitao je Darko. 

- Objasnila sam više puta, nije da ga nisam videla. Sa ovim godinama i ovim životnim iskustvom može da se zaljubi neko za kratko vreme. Nije više ni tema da li sam ispala glupa ili ne...Moraju svi da znaju da sam imala posla sa nekim ko nije nikako glup, veoma inteligentan i vrlo me sistemski uvukao u priču. Sve je bilo super, samo što čovek ne postoji - počela je Milena. 

- Ja sam pratio tvoju ispovest kod Ivane Šopić, noć pre toga smo razgovarali. Neke stvari si rekla koje su se kosile... Kada smo pričali o doktorki, ti si Ivani rekla da ga žena nije videla, a meni da ga je videla i da ste pokazivali te fotografije ukradene od Grka i da ste upoređivali - rekao je Darko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita Zadruga 7

- Prvog trenutka kada sam ga videla, nije bila ni tema da ću ja da se upletem u odnos sa čovekom. Kasnije nije bilo video poziva, nego dopisivanja. On je video mene, pratio me određeno vreme. Ne, to je bilo pitanje: "Kako si ti došao do mene?". On je vrlo selektivno došao i tražio mene. Ja u tom trenutku nisam htela da odem na kafu, ne znam ko je taj čovek. Ponudio mi je da popijemo kafu i ne mogu da prežalim što nisam popila kafu... Nije on krenuo da šalje slike odmah, krenulo je dopisivanje. Tada je navodno išao u Novi Pazar, ja to nisam ni proveravala. Kad sam ja krenula da vršim pritisak na njega da mora da uključi video poziv. Sličnost je jako velika. Ja bih sada čoveka koga sam tada videla, 90 odsto bih ga prepoznala - rekla je Milena.

- Pogledao sam jedan tvoj intervju na jutjubu i u nekom trenutku si snimala intervju, pitao te je što si se povukla iz medija, rekla si da si bila u inostranstvu, zašto si tada rekla da si bila na putovanju, ako ga nisi videla - pitao je Darko.

- Ja sam namerno rekla da je azurna obala u pitanju. Tada su svi mediji objavili da je kuma pobegla iz Srbije iz straha zbog Zvezdana Slavnića...Apsolutno sam lagala da sam bila sa verenikom na putovanju. Ona je rekla da ga je upoznala i da se na isti način on prestaje da se oglašava na video poziv, da je priča 95 odsto ista. Pre nego što je on mene blokirao, taj njegov profil je od 2016.godine. Nije nešto što je urađeno prekjuče, taj profil je itekako građen. Nakon toga što sam ja grka zapratila, uverena da je on fejk, samo nisam znala da li mi je podmenut ili ne. Okej, zaje**vao si me dva ipo meseca, živela u bajci, prijala mi je ta bajka, on je jasno i precizno već u tim trenucima znao da više izlaza nema. Desio se taj moj odlazak u selo, kada je on šibnuo fotku iz Beograda - rekla je Milena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita Zadruga 7

- Pitanje je oko tih nekih tvojih izjava, ne kako si nasela. Rekla si da je on hipotetički poginuo negde oko Đurđevdana. Kada ti je kuma rekla da je poginuo? - pitao je Darko.

- Ja sam ga tada sahranila...Nije mi ona rekla. Kako dolazi uopšte do priče?! Nije lako, ova stvar je vrlo kompleksna. Ja sam čoveka sahranila s namerom. Bila su pitanja, nisam htela da dozvoljavam da me pitaju. Ja sam postavila ultimatum: "Ovo ti je zadnji dan da li ćeš se pojaviti ili nećeš". Ja sam tu bila jasna, on je piskarao, ja nisam odgovarala i nisam pregledala poruku - rekla je Kačavenda.

- On je sa 15 godina izbo dečka nožem u Beču, zato što mu je ovaj rekao: "Je**m li ti majku u pi**u mrtvu". Njegovi roditelji ga prebacuju u Atinu i kupuju mu identitet od pokojnog momka od 15 godina - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

12.10.2023 11:45

Ovoliko laži je je sad razotkriveno a bit će ih još dosta kad je u pitanju ova žena. Ona je sva u lažima i to veći deo svog života . Sad je rekla da je "pokojnika" videla 90 %, da joj nije njegova kuma javila da je poginuo i da je sahranjen a pre toga nam ispričala bajkovitu tužnu priču o još jednoj lažnoj kumi i sahrani u porodičnoj grobnici u Austriji i zamerala je (ljutila se ) što se sprdju sa njenom tugom. Koliko loš moraš biti čovek da sve to izmisliš iboptužiš druge da su oni krivi a ne da je ona glupa, pokvarena i da sve laže. To je podlost, licemerstvo, pokvarenost do srži. "Veruje" joj Đedović i uskače sa podrškom i obrazloženjem kad Milena se upetlja i za sve okrivi Anu ili skrene temu na druge prevarene žene od strane "pokojnika". Koga je briga za te druge, nisu one u Eliti nego Milena, ona je ta koja laže a Lepi i Mića šute ili brane laži. Janjuš je konačno progledao i ne veruje joj za "pokojnika", shvstio je da tu nema ni zrnca istine.