JE L' MOGUĆE DA JE OVOLIKO ŠTROKAVA?! Kamere uhvatile Kačavendu u nikad prljavijem izdanju, ljudima PRIPALA MUKA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

20.09.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda usnimljena u nikad prljavijem izdanju, svima pripala muka - opet je porede sa Zvezdanom Slavnićem!

JE L' MOGUĆE DA JE OVOLIKO ŠTROKAVA?! Kamere uhvatile Kačavendu u nikad prljavijem izdanju, ljudima PRIPALA MUKA! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda, čuvena "kuma", kako je dobila nadimak po kojem je i postala poznata u javnosti, ne prestaje da šokira gledaoce rijalitija "Elita", posebno kada se izdvojila kao nacionalista među takmičarima, a sada je otišla korak dalje, te ceo region zgrozila svojom nepažnjom kada je u pitanju lična higijena.

Naime, Kačavenda se u rijalitiju pred kamerama ponaša i više nego slobodno, te smo već imali priliku da je gledamo kako se presvlači, a nedavno se po imanju u Šimanocima povela priča da se Milena čak i uneredila. Ipak, sada su svi ostali zabezeknuti kada su videli koliko su "kumi nacionale" zapravo prljave noge.

Republika

Foto: printscreen

MIlena Kačavenda prljave noge

Sporna fotografija već uveliko kruži internetom, a korisnici društvenih mreža nisu se libili da opletu po Kačavendi i njenoj, očigledno upitnoj higijeni, te istakli da su joj pronašli još jednu sličnost sa bivšim robijašem i učesnikom šeste sezone "Zadruge", Zvezdanom Slavnićem, koji je takođe pred kamerama pokazao koliko je neuredan.

"To je ta dama iz Beograda"; "Bosa spremala pitu ceo dan, šta se čudite", "Gle kume što ima dobre nogice", "Higijena na nivou, još da noge zabaci na sudoperu i da ih dobro izriba", "Povratiću, još kad videh da ovako bosa pravi pitu, a sa ruke otresa onaj fil, smučilo mi se sve", "Higijeničarka naša non-stop prljava", samo su neki od komentara koji kruže ispod šokantne objave.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

MIlena Kačavenda Elita Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
JA

20.09.2023 06:48

Zena hoda bosa, ne znam sta je tu sokantno ????

ja

20.09.2023 10:11

@JA - Šokantno je šro žena hoda bosa po takvoj prljavštini i onda takvih nogu sednebi digne noge na garnituri za sedenje, legne takva u krevet...Inače, meni kuma uvek deluje štrokavo i neukusno odevena u onim šorcevima i majicama koji nikako ne idu uz njenu figuru ( nigde struka) pa i izgleda traljavo.

mrkela

20.09.2023 08:25

a zapravo je cela kuća toliko štrokava da će neka zaraza da zavlada

Mile

20.09.2023 13:12

Kuma štroklja!