KAKAV BLAM ZA STANIJU DOBROJEVIĆ: Najstrašnije isponižavana na Pinku, starleta dotakna DNO!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog suočavanja sa Aneli Ahmić bivšu zadrugarku žestoko izvređali u programu uživo.

KAKAV BLAM ZA STANIJU DOBROJEVIĆ: Najstrašnije isponižavana na Pinku, starleta dotakna DNO!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć su takmičari rijalitija "Elita" imali priliku da pogledaju čuveno suočavanje Aneli Ahmić i Stanijie Dobrojević, u kojem već nedelju dana bruji Bela kuća, ali i region. Većina učesnika je žestoko isprozivala Staniju zbog stava koji je imala prema Aneli, a među brualnim komentarima bila je i Miljana Kulić koja je javno urinisala starletu. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić gleda suočavnje Aneli i Stanije

- Ispala je jedna obična ku*****na, funjarsko ponašanje, ovu priču može da proda teletabisima: Tinki Vinkiju, Dipsiju, Lali i Pou. Kada je izašla, Bukilić i ja smo sedeli kraj hotela, čim je skinula bubicu, smejala se. Ja sam joj mahnula radi reda. Stanija Dobrojević sve što je ovih godina gradila, i došla kao ljubavnica, ona je sa Asminom bila zbog novca. On je patološki lažov koji je plasirao priču. Sve što je Lepi Mića rekao, sve se slažem. I to što je rekla Stanija: "Društvene mreže, Tiktok", naravno da je znala da je oženjen čovek, naravno da je bila upućena, jednostavno je bolela, da se ne izražavam, stalo joj je do novca - rekla je Miljana.

- Sada kada su potrošili poslednji dinar, gostovala je u emisiji misleći da će prodati priču. Razočaraću se ako postoji jedan jedini gledalac koji je poverovao Staniji Dobrojević. Da ne znam situaciju, posmislila bih da je Stanija žena. Svaka čast Aneli na dostojanstvu, ja sam mislila da je ispala glupa, ispala je gospođa. Kada je htela da joj donese prstenje, ona šalta priču i obraća se gledaocima: "Ovo je moj život i tvoj je". Stanija je naposletku jedna obična sponzoruša i ku*****na raspala, starletom ne mogu da je nazovem, a sada me je razočarala. Žao mi je što sam imala priliku da upoznam Staniju Dobrojević i da sa njom budem u rijalitiju - završila je Kulićeva svoje izlaganje.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
India

14.10.2023 00:38

U jednoj rečenici ne može zajedno da stoji Stanija i blam ili stid ili sramota ili poštena ili moralna...nikako.

Milivoje

14.10.2023 07:06

Psiho Miljana da nekoga naziva k##vom????Nasmejao bih se da nije zalosno.Miljana koja je od 13 godine konobarisala po kafanama po Srbiji,koju su razvlacili i ko je hteo i ko nije,koje je skakala na Zolin,pa na Bebicin,pa ostala trudna,pa abortirala,pa opet ponovo???Jel to ta Miljana Kulic??Bolje joj je da se ucuti i pokrije tim usima i moli produkciju da joj se da neki plasman sto glumi tu budaletinu. Stanija je bre riba i vecina zena u z7 ne mogu ni da joj pridju.

Stole

14.10.2023 07:13

Stanija,pusti budale,i dodji kod mene u Ameriku da se spasis tih nesretnika.