ASMIN ISTETOVIRAO STANIJU PREKO RUKE: Osvanula ŠOK SLIKA na mrežama, ovu tajnu je čuvao 4 godine! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši verenik Stanija Dobrojević zbunio je sve na društvenim mrežama.

ASMIN ISTETOVIRAO STANIJU PREKO RUKE: Osvanula ŠOK SLIKA na mrežama, ovu tajnu je čuvao 4 godine! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Već nedeljama unazad komentariše se skandalozni odnosi Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić. Cela drama nastala je na ulasku u "Elitu" kad je Aneli otkrila da ju je muž prevario sa Stanijom i zbog nje otišao u Ameriku, gde ju je verio. 

Otkako je počeo celi haos mnoge stvari iznešene su na društvenim mrežama i medijima, a pratioci rijalitija koji proučavaju svaki potez, i dalje ne mogu da dođu do zaključka ko od njih troje laže, a ko govori istinu. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Privatna athiva, E-stock/ Časlav Vukojičić

Stanija, Asmin i Aneli

Asmin je objavio novu šok fotografiju, gde je uslikao tetovažu na svojoj ruci i uz tu javnosti uputio šok poruku koja je začudila mnoge i bacila u razmišljanje. Naime, on na svojoj ruci ima istetoviral lik žene, koji nosi masku, a nakon njegovog oglašavanja mnogi smatraju da je on još pre nekoliko godina uradio lik Stanija Dobrojević, dok se još nisu ni poznavali. 

- Obratite pažnju na moju tetovažu koja je četiri godine stara i pogledajte slike od Stanije četiri godine unazad, pa pitajte Aneli ko je žena na mojoj tetovaži, pa saznajte zašto je toliko mrzi - napisao je Asmin uz fotografiju koju je podelio na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram

Asminovo oglašavanje nije najjasnije i da li je hteo da otkrije da je uradio Stanijin lik još pre nekoliko godina ili je u pitanju neka druga žena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Wall

13.10.2023 21:23

Sad izmislja nesto. Pre cetri godine nije ni znao da Stanija postoji. Istetovirao Aneli pa sad na sve nacine pokusava da se dodvori Staniji. Gluplji i nepismeniji čovek od ovog krmka ne postoji. Jadna je ona kojoj se on svidja.