ASMIN ZA 100.000 EVRA ULAZI U ELITU: Stanijin bivši verenik spreman da joj JAVNO dokaže ljubav i suoči se sa Aneli: GREBAĆE NA KAPIJU!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno priznao da želi da uđe u rijaliti, ovo su njegovi uslovi.

ASMIN ZA 100.000 EVRA ULAZI U ELITU: Stanijin bivši verenik spreman da joj JAVNO dokaže ljubav i suoči se sa Aneli: GREBAĆE NA KAPIJU!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Facebook

Bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić dospeo je u epicentar skandala akd je ona na ulasku u "Elitu" otkrila da je on vernik Stanija Dobrojević i da ju je zbog starlete napustio. Mnogi od samog početka očekuju da se on pojavi na vratima imanja u Šimanovcima, a pogotovo otkako se Stanija suočila sa Aneli i sama priznala da ga je terala da dođe u Elitu. 

- Mnogi mi pišu zašto ne uđem u "Elitu" da bi dokazao istinu. I Stanija me je terala da uđem kako bi se sve razjasnilo. Da je sve bila fer igra ušao bih i rekao da mi ne treba ni evro, donirao bih sve u dobrotvorne svrhe. Ali sad da bih ušao na 7 dana tražim 100.000 evra i pare unapred, ako u tih 7 dana ne dokažem istinu, vraćam pare. Dobar dogovor? - pitao je Asmin, a zatim dopisao:

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

- Za pola sata bi dotična grebala na kapiju i priznala sve. Meni treba bukvalno samo pet minuta - napisao je biznismen na svom Instagramu i postavio anketu da njegovi pratioci glasaju da li treba da uđe u rijaliti ili ne.

Produkcija televizije Pink još uvek nije izdala zvanično saopštenje povodom Asminovog ulaska, ali kako je do sad uvek govorio da ne želi da uđe, mnogi očekuju posle ove izjave da ga vide pred kamerama i konačno dobiju priliku za gledanje njegovog suočavanja sa Aneli. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić ulazi u Elitu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading