ANELI I JANJUŠ IDU U PROPAST: Pred kamerama priznala sve, Asmina prebolela preko noći, a ovo joj NE DA MIRA!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elita priznala koje stvari joj smetaju u ljubavnom odnosu sa bivšim košarkašem.

ANELI I JANJUŠ IDU U PROPAST: Pred kamerama priznala sve, Asmina prebolela preko noći, a ovo joj NE DA MIRA!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Aneli Ahmić otvorila je dušu Teodori Delić i Slađi Lazić o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je uporednila emocije koje oseća trenutno prema njemu, sa osećanjima koje je pre imala prema bivšem partneru Asminu Durdžiću, za kojeg kaže da ga je totalno prebolela, što njenim cimerima i nije najjasnije kako se desilo preko noći. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

- Ušla sam u to ali to još nije prešlo neke granice. Mensur kaže u izlaganjima kako mogu tako brzo preboleti čoveka sa kojim imam dete i sve sam to prošla. Naravno da mogu, čovek me povredio na najgori mogući način. Što se tiče Janjuša, on mene povređuje, dere se na mene, to su sve uvrede, a ja imam 34 godine, prošla sam svaša i nisam za to. Ide tamo vamo i igra se, a to me povređuje, ne može nikako da me privuče još više njemu - govorila je Aneli cimerkama pored jezera dok su sedele i uživale u sunčanom danu.

- Ne možeš da pobegneš od njega čak i da se posvađate. Sa ovim si završila i nisi ga videla, a sa Janjušem kad bi završila opet ga viđaš svaki dan - rekla je Teodora Delić.

- Ovo vodi samo u propast mada nije ti sinoć bilo svejedno - poručila je Slađa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading