KAMERE UHVATILE JANJUŠA U AKCIJI: Dohvatio Aneli kao nekad Maju, sve puca od STRASTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovom ljubavnom odnosu svi pričaju u Beloj kući!

KAMERE UHVATILE JANJUŠA U AKCIJI: Dohvatio Aneli kao nekad Maju, sve puca od STRASTI! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša sve više intrigira javnost, a oni su sve prisniji, pa je pitanje trenutka kada će preći granicu prijateljstva i ozvaničiti vezu. Njih dvoje imaju velike turbulencije i svaki dan donesu odluku da prekinu svoj ondos, ali na kraju dana ipak prevaziđu izgovorene reči inastave sa druženjem. Po Beloj kući se uveliko šuška kako se bivši košarkaš već zaljubio u atraktivnu rijaliti učesnicu i da će tokom ove sezone ponovo izneveriti svoju suprugu, sa kojom se tek pomirio. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Ahmić Elita

Janjuš i Aneli koriste svaki mogući trenutak da provode vreme zajedno, a na društvenoj mreži isplivao je snimak koji pokazuje da im se odnos očigledno otrgao kontroli, o čemu govori ponašanje košarkaša, koji se letos pomirio sa ženom. 

Naime, Aneli i Janjuš su u kuhinji spremali da jednu, a onda ju je on na kvarno zagrlio i privukao kao sebi, što je moglo da se vidi u ogledalu. Poznato je da bivši košarkaš ima ovakve fore i da vešto skriva svoje poteze, ali na kraju ga kamere ipak uhvate i bude primoran da prizna svoja osećanja. 

 

 

Janjuš je ovako i tokom boravka u trećoj sezoni "Zadruge" flertovao sa Majom Marinković, zbog čega i mnoge gledaoce i ljude koji rijaliti komentarišu na društvenim mrežama odnos sa Aneli podseća na prethodni, a ostaje da vidimo da li će se između njih dvoje desiti nešto više, kao što očekuju i najavljuju stanari Bele kuće koji svaki dan provode vreme sa njima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading