BILAL ZAPENIO ZBOG TRUDNE SNAJKE U ZGRADI PINKA: Hitno se oglasio i izazvao Dalilu Dragojević na OKRŠAJ!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović pobesneo kad je video trudnu Anu Jovanović u emisiji kod Dalile Dragojević!

BILAL ZAPENIO ZBOG TRUDNE SNAJKE U ZGRADI PINKA: Hitno se oglasio i izazvao Dalilu Dragojević na OKRŠAJ!

Foto: ATA Images, RED TV

Dalila Dragojević je sinoć u emisiji "Pitam za druga" ugostila Anju Todorović i optužila je da je bila intimna sa Bilalom Brajlovićem, a večeras je njena gošća Ana Jovanović, koja čeka dete sa Bilalovim rođenim bratom Bakirom. Ovo je iznerviralo Bilala, koji se Dalili obratio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ATA Images, RED TV

Dalila, Bilal i Anja Todorović

- Da li je ova Dalila bolesna? Juče zove Anju u emisiju i laže da smo imali nešto, a večeras Anu... Dve emisije zaredom me konstantno proziva i pokušava da mi nabaci lažne priče - rekao je Bilal, pa nastavio:

- Bilal sigurno neće da ćuti jednoj osobi koja se stidi svog porekla, osobi koje se rođeni roditelji stide, osobi koja je sve bila u Sarajevu, osim što je bila "hostesa" do 03.00h - dodaje Brajlović, pa nastavlja:

- Uvek sve možemo da rešimo oči u oči, samo kad bi ti smela. Pametna si, radi ti mozak, tako da ne vidim razlog zašto bežiš od toga! - napisao je, između ostalog, Brajlović.

Republika

Foto: Red tv printscreen

 

Bilal je ranije poručio da će doći u zgradu Pinka, iz koje se emitije emisija "Pitam za druga", i Dalili poljubiti stopala ako iznese dokaz da je on bio intiman sa Anjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading