ANJA PREVARILA CVELETA SA BILALOM: Dalila mu saopštila tužnu vest UŽIVO, zbog ovoga je PUKLO prijateljstvo sa Majom! ŠOK!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka emisije "Pitam za druga" raskrinkala aferu uživo u programu!

ANJA PREVARILA CVELETA SA BILALOM: Dalila mu saopštila tužnu vest UŽIVO, zbog ovoga je PUKLO prijateljstvo sa Majom! ŠOK!

Foto: ATA Images, RED TV

Voditeljka Dalila Dragojević je sinoć u emisiji "Pitam za druga" ugostila bivšu zadrugarku Anju Todorović i predstavnika sedme sile, a potom ih šokirala pitanjem. Naime, kako Dalila tvrdi, pred samu informaciju joj je stigla informacija da je Anja noć pre toga bila intimna sa Bilalom Brajlovićem, a onda je upitala novinara da li je bio upoznat sa tim.

Republika

Foto: E-stock

Bilal Brajlović

- Da li si upoznat sa tim da je Anja sinoć imala s*ksualne odnose sa Bilalom Brajlovićem? - upitala je Dalila novinara.

- Iskreno, ovo nisam čuo, nije se pisalo o tome. Znam da je bliska sa Anom Jovanović, devojkom Bilalovog brata - odgovorio je novinar.

- Dve drugarice i dva brata, neka sve ostane u familiji što se kaže - dodala je voditeljka.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila i Anja u "Pitam za druga"

- To je dezinformacija - rekla je Anja.

- Kako komentarišeš to što je ona bivša drugarica Maje Marinković, koja je bila u vezi sa Bilalom, to je bilo ozbiljno. U svemu tome se družila sa Anjom i sad ona nama kaže da je prijateljstvo puklo početkom avgusta - nastavila je Dragojevićka.

- A zbog čega je puklo? - pitao je novinar.

- Samo je puklo, svako je otišao svojim putem. Meni je Bilal drug. Ne znam ko je napravio od komarca magarca - rekla je Todorovićeva.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila i Anja u "Pitam za druga"

- Ne znam šta bi Maja rekla, da li je informisana, ali mi smo neko ko ne prenosi lažne informacije. Anja, na tebi je da priznaš ili ne - dodala je Dalila.

- Informacija nije tačna - rekla je Anja.

- Isto imamo informaciju da nisi sa Cveletom u dobrim odnosima, a ti kažeš da jesi - rekla je Dragojevićka.

- Jesam, mogu da ga pozovem - dodala je Todorovićeva.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila i Anja u "Pitam za druga"

Dalilka je insistirala da Anja pozove Jovana Cvijetića Cveleta, a potom porazgovarala sa njim.

- Cvele, šta radiš, kako si, zovemo te direktno iz "lajva"? Da li si upoznat sa informacijom da je Anja sinoć provela noć sa Bilalom? - upitala je Dragojevićka.

- Da li sam upoznat sa tom informacijom? Malo je to prejako reći "provela noć". Ali sam upoznat sa nečim, ali to nije to kako kažeš - rekao je Cvele.

- Mi smo ovu ekskluzivu dobili 10-15 minuta pred početak emisije, imamo potvrđenu informaciju da su imali s*ksualni odnos, da si ti upoznat sa tim, ali da za javnost zataškavate da ste u lošim odnosima - dodala je Dalila.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila i Anja u "Pitam za druga"

- Ne, ne, majke mi. Ja sam je dovezao da snime emisiju, posle toga sam otišao u stan. Ne znam kad se vratila, u toku noći, ne znam ni ja - odgovorio je Cvele.

- Znači potrajala je ta emisija - rekla je Dalila.

- Jedino ako nisu bili toliko brzi, kako se brzo vratila - dodao je Cvele.

- Ne znam, ti najbolje znaš kakva je tvoja devojka u krevetu, a za Bilala treba pitati Maju da li je brz ili ne. Hvala, Cvele, pa vi rešavajte - dodala je Dragojevićka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Cvele

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading