BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA NOVE GRUDI: Uradila ogromne silikone, pa se skinula - nije za one sa SLABIM SRCEM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.10.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović pokazala silikone, gore društvene mreže.

BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA NOVE GRUDI: Uradila ogromne silikone, pa se skinula - nije za one sa SLABIM SRCEM! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Zadruga

Bivša zadrugarka Anja Todorović nedavno je objavila snimak iz bolničkog kreveta, koji je njene brojne pratioce zabrinuo. Naime, zadrugarka je odlučila da poveća grudi, s obzirom da je uglavnom na društvenim mrežama potencirala zadnjicu, a nije isključeno da će se to sada promeniti.

Republika

Foto: Republika

Anja Todorović ugradila silikone u grudima

Od Anine operacije prošlo je već više od 10 dana, a kako se skoro pa skroz oporavila, odlučila je da svojim pratiocima pokaže kakve grudi je uradila i kako izgleda njeno telo nakon što je ugradila silikone. 

Poznato je da Todorovićeva često kači provokativan sadržaj na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, zbog kojeg redovno dobija žestoke kritike i negativne komentare, ali nju to ne dotiče, pa i nastavlja da radi ono u čemu uživa. 

Anja je ispozirala u kupaćem kostimu, koji je njene nove grudi isticao u prvi plan. Primetno je da je Todorovićeva znatno uvećala grudi, a očigledno je da je jako zadovoljna rezultatom, jer svaki dan objavi po nekoliko slika u provokativnim pozama i izdanjima. 

Republika

Foto: instagram.com

Anja Todorović pokazala nove grudi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Iva

01.10.2023 23:33

Nakaza 😂

JA

02.10.2023 08:40

Ne znam sta se desava sa devojkama kod nas, sve licee kao jaje jajetu…..uvecane usne do maksimuma ,grudi vece od glave , a o fotoshopu i da ne pricamo…..lazu same sebe. Pitam se na sta i na koga ce im deca liciti ako majke zbog korekcija moraju i licne karte/dokumenta da menjaju …..? O obrazovanju ni jedna ne razmislja …. !!!