ANJA TODOROVIĆ POKAZALA TEK URAĐENE SILIKONE: Prvi snimak posle operacije, za bivšu zadrugarku stiglo IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.09.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka danas je uradila silikonske grudi od 500 kubika.

 

 

Bivša zadrugarka Anja Todorović objavila je snimak iz bolničkog kreveta, koji je njene brojne pratioce zabrinuo. Naime, zadrugarka je odlučila da poveća grudi, s obzirom da je uglavnom na društvenim mrežama potencirala zadnjicu, a nije isključeno da će se to sada promeniti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anja Todorović uradila silikone

Anja je još bila u ležećem položaju, sva u zavojima, ali je smogla snage da se javi fanovima i otkrije na kakvu se promenu odlučila. Kako saznajemo, Anja je ugradila 500 kubika i presrećna je zbog ove promene, a sada joj sledi period oporavka.

Mi smo došli u posed prvog snimka nakon operacije koju je Anja imala. Nju je ponovo iznenadio njen verenik, Jovan Cvijetić, poznatiji kao Cvele, i u krevet joj doneo balone i ogroman buket cveća. 

Iako je Anja tek operisana, smogla je snage da stane na noge i uzme poklone za koje se postarao Jovan. Todorovićeva se nakon toga vratila u krevet i ležala okružena poklonima, a sigurno je da će joj Cvele pomoći da oporavak prđe što bezbolnije i da će imati maksimalnu pažnju. 

Snimak možete pogledati na početku teksta.

Republika

Foto: Republika

Anja Todorović silikoni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Biba

14.09.2023 22:32

Dodala seljanka iz unutrašnjosti pa ne zna sta ce od besa samo da bi bila zapazena