OVO NIJE BAŠ KRALJEVSKI: Fudbalerima Reala zbog maloletnice preti robija, policija istražuje i prvotimce!

Autor:

Sport

14.09.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal drma Pirineje.

OVO NIJE BAŠ KRALJEVSKI: Fudbalerima Reala zbog maloletnice preti robija, policija istražuje i prvotimce!

Foto: www.profimedia.rs

Svetska fudbalska javnost ostala je u šoku nakon vesti da su četvorica igrača slavnog Real Madrida uhapšena zbog deljenja seksualnog snimka na kojem je maloletnica.

Reč o fudbalerima rezervnog i omladinskog pogona Raulu Asensiju (20), Aleksu Alemanu (18), Andreasu Kamposu (21) i Borhi Alonsu (19), kojima se ne piše dobro. Naime, osumnjičenima prema španskom zakonu preti kazna zatvora od tri meseca do jedne godine za onog ko je pokrenuo deljenje snimka, kao i kazna zatvora od jednog do tri meseca za one koji vizuelni ili audio sadržaj nisu prijavili nadležnim organima.

Sve je počelo 6. septembra kada je majka 16-godišnje devojke na Kanarskim ostrvima podnela prijavu. Ubrzo nakon toga policija je u trening-centru "Valjdebebas" gde treniraju i prvotimci Reala lišila slobode četvoricu prestupnika. Oni su zadržani u pritvoru i oduzeti su im telefoni kako bi se utvrdilo koliko ljudi je učestvovalo u ovom skandalu. Takođe, spekuliše se da su i neki od prvotimaca Reala uključeni u istragu, ali detalji nisu saopšteni.

Tim povodom oglasio se i Real Madrid.

- Real Madrid obaveštava da je saznao da je jedan igrač iz ekipe Kastilja i tri igrača iz Real Madrida C dali izjavu pred Žandarmerijom u vezi sa prijavom o navodnom širenju privatnog videa putem Vacapa. Kada klub bude imao detaljna saznanja o događajima, preduzeće odgovarajuće mere - piše u zvaničnom saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading