NEZAPAMĆEN SKANDAL U ŠPANIJI: Uhapšena trojica fudbalera Reala iz Madrida!

Autor:

Sport

14.09.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvaran slučaj u prestonici.

NEZAPAMĆEN SKANDAL U ŠPANIJI: Uhapšena trojica fudbalera Reala iz Madrida!

Foto: Tanjug/AP

"Santijago Bernabeu"

Danas je španski list "El Confidencial" preneo vest koja je šokirala celu planetu - hapšenje najmanje trojice fudbalera madridskog Reala zbog uznemirujućeg erotskog sadržaja na kojem se nalazi maloletna devojka.

Ovaj skandalni događaj potresao je fudbalski svet, bacivši senku na ugled jednog od najprestižnijih klubova u svetu fudbala.

Prema informacijama iz "El Confidencial", fudbalerima je stavljena lisica zbog njihovog učešća u stvaranju i deljenju video snimka u kojem se nalazi nedoličan materijal sa maloletnom devojkom. Snimak je kružio unutar ekipe, što je dodatno šokiralo javnost.

Iako još uvek nije poznato koji tačno fudbaleri su uhapšeni, list naglašava da se ne radi o članovima prvog tima Reala. U pitanju su, kako se navodi, igrači iz mladog sastava i rezervne postave kluba. Bez obzira na njihov status u timu, ovakav skandal ima potencijal da naruši reputaciju cele fudbalske organizacije.

Videćemo u narednim danima pozadinu ovog događaja, ali nema sumnje da će se Real suočiti sa ozbiljnim posledicama, kao i sa ogromnim gubitkom novca od strane sponzora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading