KONAČNO! Zvezda objavila sjajne vesti, u petak STIŽE ŠPIC koji će napasti Mančester siti!

Autor:

Sport

14.09.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno na Marakani.

KONAČNO! Zvezda objavila sjajne vesti, u petak STIŽE ŠPIC koji će napasti Mančester siti!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave pogodak

Fudbalski klub Crvena zvezda u četvrtak je predstavio najskuplje pojačanje u istoriji kluba - In-Bom Hvanga, koji će crveno-belu kasu olakšati za pet miliona evra. Međutim, to nije sve kada je reč o pojačanjima na Marakani ove nedelje, pošto, javljaju iz Ljutice Bogdana, u petak će biti promovisan novi fudbaler.

U pitanju je Pape Šerif Endiaje, koji će od 13.00 potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom i potom se staviti na raspolaganje šefu struke Baraku Baharu. Doskorašnji napadač Adane biće plaćen 4.000.000 evra, a kada se tome pridoda novac potrošen na ostala pojačaja, dolazi se do svote od oko 12.000.000 evropskih novčanica. 

Podsetimo, na Marakanu su stigli još i Omri Glazer, Uroš Kabić, Miloš Degenek, Edmund Ado, Žan-Filip Kraso, Piter Olanjinka, Marko Stamenić i Naser Điga.

Crveno-bele najpre očekuje prvenstveni derbi u subotu od 18.05 sati na gostovanju Čukaričkom, a potom, takođe na strani, premijera u G grupi Lige šampiona. Šestostruki uzastopni šampion Srbije, naime, putuje na megdan prvaku Evrope Mančester sitiju narednog utorka (21.00), a Endijaje bi upravo na Etihadu mogao da probije led i zaigra u samom špicu napada. Senegalac je osim Adane igrao još i za Beveren, Gectepe, Veliku Goricu i Šangaj Port, a visok je 190 santimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading