REČI MEDINE ODJEKUJU U HUMSKOJ! Partizanovo pojačanje OTKRILO zašto je izabrao crno-bele!

Autor:

Sport

14.09.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Igor Duljaj dobio 11. pojačanje ovog leta.

REČI MEDINE ODJEKUJU U HUMSKOJ! Partizanovo pojačanje OTKRILO zašto je izabrao crno-bele!

Foto: FK Partizan

Novi fudbaler Partizana Natan de Medina izjavio je danas da će dati sve od sebe da klub iz Humske ove sezone osvoje titulu šampiona.

Medina (25) je juče potpisao dvogodišnji ugovor s "parnim valjkom", on je 11. pojačanje kluba iz Humske u prelaznom roku.

- Za moj dolazak u Partizan je bio presudan moj odnos sa šefom stručnog štaba - Igorom Duljajem i moj osećaj da treba da dođem. Obišao sam i stadion, sportski centar, dugo razgovarao sa njim i na kraju sam potpisao. Takođe je bilo presudno to što znam da je Partizan veliki klub - rekao je Medina za zvanični sajt Partizana.

Republika

Foto: FK Partizan

Natan de Medina

Štoper iz Belgije je priznao da nije "neupućen" stigao u novi klub, jer je prethodnih sezona pratio igre crno-belih u evropskim takmičenjima.

- Pratio sam ga kroz evropska takmičenja svih ovih godina, bilo da je igrao u Ligi Evrope ili Ligi konferencije. Partizan je igrao i sa Anderlehtom koji je moj bivši klub, tako da sam dobro upoznat sa njegovom istorijom - kaže Natan de Medina.

On je sebe opisao kao jak i snažan kao centralni bek i doao da može da otvara igru zadnje linije.

- Nisam igrao nekoliko meseci, zato prvo krećem sa treninzima uz tim sledeće nedelje, a onda ću se potruditi da se nađem na terenu što pre. Boriću se za klub i daću najbolje od sebe da budemo šampioni ove godine - istakao je Medina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading