NOVO POJAČANJE U HUMSKOJ: Partizan blizu dovođenja sjajnog krila!

Autor:

Sport

12.09.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan razlog za slavlje grobara.

NOVO POJAČANJE U HUMSKOJ: Partizan blizu dovođenja sjajnog krila!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

U Humskoj ne prestaju sa dovođenjem pojačanja, a kako se prelazni rok u Srbiji završava u ponoć, 15. septembra, tako su se iz redova "parnog valjka" okrenuli dovođenju 12. pojačanja ovog leta.

Naime, Partizan je nedavno završio transfer štopera Natana de Medine, defanzivca koji dolazi iz redova Arminije Bilefeld, tima koji se takmiči u drugoj nemačkoj ligi poznatoj kao "Cvajta". Sa svojih 25 godina, očekuje se da će Medina biti veliko pojačanje na poziciji štopera za ekipu Igora Duljaja. Ali to nije sve...

Prema informacijama MaxBet Sporta, Partizan je takođe blizu potpisivanja ugovora sa mladim krilnim napadačem iz Čukaričkog, Aleksom Jankovićem. Janković ima 23 godine i igra na poziciji levog krila. Preostaje samo da se usaglase neki sitni detalji i brzonogi fudbaler bi već sutra mogao da potpiše ugovor sa četvrtoplasiranom ekipom iz prethodnog izdanja Superlige Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Janković u dresu Čukaričkog

Ove sezone, Aleksa Janković je odigrao tri utakmice za Čukarički, jednu u Superligi Srbije i dve u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Tokom svog boravka u "brđanima", odigrao je ukupno 35 utakmica, postigao dva gola i zabeležio četiri asistencije. Interesantno je da je Janković svoje fudbalske korake započeo upravo u Partizanu, a tokom karijere nosio je i dres Voždovca.

Videćemo u narednim danima da li će do ovog transfera doći, ali se čini da je Janković vrlo blizu tome da postane i dvanaesto pojačanje crno-belih u novoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading