TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Osvanuli šok detalji, čeka dete sa oženjenim bisnismenom?!

Autor: P. R.

Zabava

12.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi, bivša učesnicija rijalitija u drugom je stanju sa zauzetim muškarcem!

TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Osvanuli šok detalji, čeka dete sa oženjenim bisnismenom?!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Sandra Čaprić, u drugom je stanju, saznaju domaći mediji.

Naime, kako se navodi, Čaprićeva je zatrudnela sa oženjenim biznismenom koji nije poznat javnosti, međutim, kada je pozvala za komentar, pevačica je ove tvrdnje oštro demantovala.

- Daleko bilo da je oženjeni, to nije istina. U drugom stanju jesam. Nema veze da je oženjeni muškarac, veze sa tim nema. Nije poznat javnosti, on je u svom biznisu, bio je sa mnom godinu dana, dok sam bila povređena, dolazi mi i kući, zna mi roditelje, veze sa vezom nema. Sve je u najboljem redu. Treći sam mesec trudnoće u Ivanjici sam. To nije istina za oženjenog, nemoj da mi blate ime i porodicu. U vezi sam i u blagoslovenom sam stanju - istakla je Sandra za Blic koji je preneo ovu informaciju.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sandra Čaprić trudna

Podsećenja radi, Sandra Čaprić u javnosti je postala poznata tokom učešća u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", nakon čega se našla na imanju u Šimanovcima u petoj sezoni rijalitija "Zadruga", gde su je spajali sa Filipom Carem, ali i sa Markom Janjušević Janjušem.

Inače, Sandra je prošlog leta doživela stravičnu nezgodu dok je vozila kvad na Zlatiboru, kada je zadobila teške telesne povrede zbog kojih je odmah hospitalizovana, a kako su pisali domaći mediji, operisana je dva puta, a zbog preloma ključne i butne kosti imaće posledice do kraja života.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Sandra Čaprić Zadruga

Inače, kako se nedavno pisalo, Čaprićeva je nedavno uhvaćena u krađi u jednom butiku na Crnogorskom primorju, kada je, kako se navodilo, ukrala minđuše u vrednosti od 60 evra, da bi kasnije pretila smrću vlasnici radnje i rekla da će joj izlomiti sve u firmi, kada je sve završilo u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading