HTEO JE DA ME UBIJE ZBOG RAZVODA: Nišlijka jedva izbegla smrt, muž je davio PLASTIČNOM VEZICOM!

Autor:

Hronika

12.09.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje će biti nastavljeno saslušanjem svedoke uključujući i komšija koje su Sandri spasile život.

HTEO JE DA ME UBIJE ZBOG RAZVODA: Nišlijka jedva izbegla smrt, muž je davio PLASTIČNOM VEZICOM!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Dalibor Stevanović, koji se tereti da je 12. novembra prošle godine u hodniku stambene zgrade u kojoj živi njegova bivša supruga Sandra T. pokušao da je liši života na taj način što je najpre pretukao, a zatim joj oko vrata navukao plastičnu vezicu u nameri da je uguši, danas se našao pred Višim sudom u Nišu.

Osumnjičeni muškarac nije odustao od krvoločne namere, iako se napad odigravao naočigled njihovog maloletnog deteta koje je pokušavalo da zaštiti majku.

Na svu sreću, komšije su istrčale kada su čule detetovu vrisku, i samim tim spasile nesrećnu ženu od sigurne smrti. Jedan od njih je sečicama sa vrata žene koja je izgubila svest, isekao plastičnu vezicu koja joj se od stezanja duboko usekla u vrat.

U krivičnom postupku za pokušaj teškog ubistva protiv njenog bivšeg supruga Dalibora Stevanovića, danas je svedočila Sandra T.

Meni i mojoj porodici slao je poruke 24 sata dnevno, govorio je da će nešto učiniti sebi a zatim je pretio meni, mom bratu i roditeljima. Dva puta je prekršio zabranu prilaska, slao je poruke mom bratu navodeći da će otići u zatvor te da brine za sina. Sada mi je jasno da je već tada planirao moje ubistvo, zbog čega bi drugo najavljivao odlazak u zatvor.

Na pitanje Daliborovog branioca advokata Zorana Saveljića šta misli, zašto je muž pokušao da je ubije, Sandra je kazala da ne postoji razlog zbog koga bi neko nekome oduzeo život.

- Što se moga bivšeg muža tiče, verujem da je bio ljubomoran ili nije mogao da podnese razvod – rekla je vidno potresena Nišlijka.

Dalibor je danas priznao da je pokušao da ubije ženu, ali se branio da je veče pre zločina popio punu šaku leksilijuma i dva piva te da zbog toga nije bio sasvim pri sebi. Kazao je da je izgubio samokontrolu kada je u stanu bivše supruge video nepoznatog muškarca.

Pitao sam je : - Sandra ko ti je to u stanu? Ona mi je kazala da me se to ne tiče jer smo razvedeni. Pukao sam, pao mi je mrak na oči, ona je počela da vrišti, stavio sam joj ruku preko usta i tada je krenula tuča – branio se Stevanović.

Reagujući na njegove navode viši javni tužilac Irena Radivojević ga je upitala zbog čega je u istrazi tvrdio da je pio po jedan leksilijum nedeljno a sada govori o punoj šaci, gde je stajao kada je navodno video muškarca u stanu bivše supruge te odakle mu vezice kojima je davio ženu.

Dalibor se branio da su nedoslednosti u iskazu posledica straha, uznemirenosti te da se mnogih stvari više ne seća. Međutim, tokom ispitivanja njegove bivše supruge tužiteljka je dokazala da sa mesta gde je navodno stajao, optuženi nikako nije mogao da vidi vrata stana u kojem mu živi bivša supruga pa ni navodnog nepoznatog muškarca.

Takođe, Sandra je pred sudom kazala da je u stanu bila sama te da je vrata zaključala kada je pošla da bivšem mužu preda dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading