IVAN MARINKOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN: Ovo su svi detalji tajnog venčanja bivšeg zadrugara

Autor: P. R.

Zabava

11.09.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge" se ženi, sve se čuva u strogoj tajnosti!

IVAN MARINKOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN: Ovo su svi detalji tajnog venčanja bivšeg zadrugara

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bivši učesnik "Zadruge", Ivan Marinković, odlučio je da ponovo stane na "ludi kamen", ovog puta sa verenicom, rijaliti učesnicom Jelenom IlićKako saznaju domaći mediji, on će svadbu napraviti u nedelju, a ceremonija će biti intimna.

Ivan ne planira da zove puno gostiju na svadbu, jer je ceremonija intimna. Odlučio je da oženi svoju verenicu Jelenu Ilić i da konačno izgovore sudbonosno "da", pred malim brojem ljudi. Pozvaće nekoliko članova porodice i par prijatelja koji će upotpuniti njihovo veselje - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Ivan Marinković i Jelena Ilić

- Još uvek nije poznato da li će mali Željko, Ivanov sin, prisustvovati slavlju. Ostaje da se sačeka nedelja kako bi se sve ispratilo, a mladenci završavaju poslednje pripreme pred venčanje - zaključuje izvor za Blic.

Podsećanja radi, ovo će biti drugi brak Ivanu Marinkoviću, koji iz braka sa pevačicom Gocom Tržan ima ćerku Lenu, dok je iz romanse tokom boravka u rijalitiju "Parovi" sa Miljanom Kulić dobio sina Željka.

Republika

Foto: ATA Images

Ivan Marinković i Goca Tržan

Inače, Marinković je nedavno u emisiji "Narod pita" otkrio da će se uskoro oženiti.

Da, sada više nije ni tajna, uskoro ćemo na odmor. Odlučili smo da to bude septembar, mi smo to hteli još prošle godine. Biće to jedno intimno venčanje, možda bude i 15. septembar, to nam je pet godina - rekao je bivši zadrugar nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading