PAKLENI SEPTEMBAR ZA ZVEZDU: Dva evropska derbija, NAJVEĆA SVETKOVINA i gostovanje VLADARU KONTINENTA

Autor:

Sport

11.09.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazov za Baraka Bahara i njegove izabranike.

PAKLENI SEPTEMBAR ZA ZVEZDU: Dva evropska derbija, NAJVEĆA SVETKOVINA i gostovanje VLADARU KONTINENTA

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Reprezentativna pauza bliži se kraju. Ostalo je da se odigraju još samo mečevi u ponedeljak i utorak i time se okončava septembarski ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, a potom se vraćamo dešavanjima u klupskom fudbalu za vikend.

Pažnju domaće javnosti najviše će okupirati Crvena zvezda, predstavnik Srbije u Ligi šampiona, koju očekuje paklen raspored u septembru, budući da će do kraja meseca odigrati tri od četiri meča na gostovanjima.

No, krenimo redom. Crveno-bele već u subotu očekuje prvi septembarski izazov i evropski derbi sa Čukaričkim, koji će ove sezone igrati u grupnoj fazi Lige konferencija. Utakmica se igra na Banovom brdu od 18 časova. Potom sledi premijera u eliti, put u Englesku, gde četu Baraka Bahara očekuje duel sa šampionon Evrope Mančester sitijem u prvom kolu G grupe. Duel na Etihadu na programu je 19. septembra od 21.00. Četiri dana kasnije, novi izazov u domaćim okvirima. Sudar šampiona i vice-šampiona Srbije iz prošle sezone. TSC, predstavnik Srbije u grupi Lige Evrope, gostovaće na Marakani 23. septembra i biće jedini gost u Lutice Bogdana do kraja meseca. A onda, najlepše za kraj. Crveno-bele 27. septembra u devetom kolu Superlige očekuje večiti derbi, a najveća svetkovina srpskog fudbala biće odigrana na stadionu u Humskoj.

Foto: Tanjug/AP

DOČEKUJU CRVENO-BELE: "Građani"

Dakle, važni i izazovni dani su pred Crvenom zvezdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading