"TRETMAN MUŠKIM POLNIM ORGANOM" DOŠAO JE NA RED: Svetske zvezde se UTRKUJU da dobiju termin za NAJBIZARNIJI TREND kod ove kozmetičarke!

Autor: N.J.

Lifestyle

14.09.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko će se usuditi da isproba ove neobične tretmane za lice.

"TRETMAN MUŠKIM POLNIM ORGANOM" DOŠAO JE NA RED: Svetske zvezde se UTRKUJU da dobiju termin za NAJBIZARNIJI TREND kod ove kozmetičarke!

Foto: Profimedia

Poznate ličnosti nekada su u stanju da urade doslovno sve kako bi izgledale zategnutije, lepše ali i mlađe. Čuli smo da je Kim Kardašijan pobornik "vampirskog tretmana", ali i da Gvinet Paltrou odlazi na tretmane gde je pčele ubadaju po licu. Ipak, ono što je sve začudilo je šta Kejt Blanšet radi na tretmanima.

Foto: Profimedia

Kim Kardašijan kada je bila plavuša

Za Vogue Australia Kejt je objašnjavala kako su njena kolegnica Sandra Bulok i ona posetile jedan njujorški spa centar gde su videle stručnjaka za kozmetiku lica Džordžiju Luiz. Ona im je nanela na lice "tretman penisom":

- Nisam sigurna otkud taj naziv, možda zbog toga što mirisom podseća na spermu, ali ima nekog enzima u masci - objasnila je.

Stručnjakinja je za PeopleStyle istakla da je sve počelo prošle godine kada je Sandra Bulok želela da vrati svetlucavu kožu, ipak nije želela laser, ali htela je efekat. Ona joj je nanela posebnu kombinaciju, a svi su želeli da znaju šta joj se dogodilo koliko su bili oduševljeni.

Foto: youtube.com/ TheEllenShow

Sandra Bulok

Stručnjakinja objašnjava da u maski nema ništa "problematično", a da je naziv nastao uprkos njenom trudu da objasni o čemu je reč. Pomenuta krema odobrena je od strane zdravstvene organizacije a košta čak 650 dolara. Ističe da se velike zvezde doslovno takmiče da dobiju termin kod nje, piše "Glossy".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading