DOK JOJ SE SESTRA BORILA ZA ŽIVOT FETUSA, STARLETA VESLA: Fotke Kardašijanke i instruktora obišle svet - tek su sada svi sigurni da je zbog jednog ZATEGNUTA KAO PRAĆKA (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

13.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan provodila je vreme sa instruktorom dok je njena sestra preživljavala dramu u bolnici.

DOK JOJ SE SESTRA BORILA ZA ŽIVOT FETUSA, STARLETA VESLA: Fotke Kardašijanke i instruktora obišle svet - tek su sada svi sigurni da je zbog jednog ZATEGNUTA KAO PRAĆKA (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Zvezda serije "U korak sa Kardašijanima", Kim, snimljena je kako mirno vesla samo dan nakon što je njena sestra Kortni otišla u bolnicu na hitnu operaciju fetusa. Kim se odmarala na plaži, a društvo joj je pravio instruktor.

Njena kosa bila je pokupljena u niski rep, a pažnju je po običaju privukao njen odabir za plažu. Poznato je da starleta izgleda besprekorno gde god da se pojavi, pa čak i dok je na dasci.

Pokušala je da se sakrije iza naočara, ali to joj nije uspelo. Starleti se pridružio i instrutor koji je savetovao koje vežbe je potrebno raditi. Očigledno, Kim ne gubi vreme i svaku priliku iskorićava za rad na sebi zbog čega je izuzetno zategnuta, a deluje kao da nema "gram" celulita.

Foto: www.profimedia.rs

Kim Kardašijan na moru

Ove fotografije snimljene su 2. septembra, samo dan nakon što je njena sestra primljena u bolnicu. Kortni je tada objasnila šta se dogodilo:

- Večno sam zahvalna svom suprugu koji je dojurio sa turneje da bude uz mene u bolnici i brinuo se o meni nakon toga, moja stena. Kao neko ko je imao tri stvarno lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna za strah i hitnu operaciju fetusa - napisala je tada Kortni i objasnila:

- Sada razumem i poštujem mame koje su se morale boriti za svoje bebe i dok su bile trudne. Hvala Bogu!  Izaći iz bolnice sa svojim sinčićem u stomaku i na sigurnom bio je pravi blagoslov - zahvalna je Kortni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading