NAJVATRENIJA TRUDNICA KOJU ĆETE VIDETI, GOLOTINJA NA SVE STRANE: Rijaliti zvezdu ne štede ni u drugom stanju, KRITIKAMA SE NE VIDI KRAJ (FOTO)

Autor:

Lifestyle

09.08.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Kardašijan sve češće je na meti kritika zbog provokativnih slika koje objavljuje dok je u drugom stanju.

NAJVATRENIJA TRUDNICA KOJU ĆETE VIDETI, GOLOTINJA NA SVE STRANE: Rijaliti zvezdu ne štede ni u drugom stanju, KRITIKAMA SE NE VIDI KRAJ (FOTO)

Foto: Instagram/ kourtneykardash

Jedna od najpoznatijih članova porodice Kardašijan, Kortni objavila je da će u 44. godini postati mama, a zbog te informacije nije bilo srećnije osobe od Travisa Berkera njenog partnera i naravno nje. Na koncentu rok benda Blink-182 u kom svira i Travis  Kortni je ispred bine podigla transparent na kom je pisalo da je u drugom stanju.

Iako je svaka žena zaslužila da joj trudnoća prođe u miru, Kortni se često susreće sa negativnim komentarima na račun svog fizičkog izgleda. Još od marta korisnici društvenih mreža pisali su joj kritike "Bila je tako otmena! Pitam se šta njena porodica misli o njenom novom stilu?", ipak ni tada nju nije doticalo šta joj ko piše na mrežama.

Foto: Instagram/ kourtneykardash

Kortni Kardašijan na dušeku

Zbog čega je sada kritikuju?

Ona pokazuje trudnički stomak u modnim kombinacijama koje podrazumevaju kratke suknjice, provokativne bikinije te mnogi misle da im upravo to daje pravo da je vređaju.

"Izgledaš kao idiot", "Koliko si lepa, a koliko imaš loš ukus", "Prelepa", "Nadam se da ćeš biti dobra majka, a ne dati dete dadilji", "Imaš 44 godine, a ne 16, slatkice. Obuci se skromnije od ovoga. Daj bolji primer", pisali su ljudi ispod njenih golišavih slika.

Kortni ima troje dece sa bivšim dečkom Skotom Diskom, a sada očekuje još jedno dete sa suprugom Travisom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading