MONSTRUM IZ MLADENOVCA JE UPUCAO U OKO I UBIO JOJ DEČKA! Anđela je izašla iz bolnice i ide u banju, porodica očajna: Kako da se pogleda u ogledalo, moramo dete da iščupamo iz ovoga!

Autor:

Hronika

09.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Stevanović (19) iz Malog Orašja koju je 4. maja sa više hitaca pogodio Uroš Blažić monstrum iz susednog sela izašla je iz bolnice i susrela se sa bolnom istinom.

MONSTRUM IZ MLADENOVCA JE UPUCAO U OKO I UBIO JOJ DEČKA! Anđela  je izašla iz bolnice i ide u banju, porodica očajna: Kako da se pogleda u ogledalo, moramo dete da iščupamo iz ovoga!

Foto: ST/D. KADIĆ, Facebook

 U toku grčevite borbe lekara da lepoj Anđeli Stevanović spasu oko i kuk, i zavidaju druge rane od Blažićevih metaka, ona je saznala da je njen dečko i prezimenjak Nemanja Stevanović ubijen te strašne noći. 

- Ostala je bez oka, a kuk joj je operisan. Došla je kući na par dana i ide u banju da se oporavlja. Nema snage ni volje da razgovara za medije - rekao je Dobrica, Anđelin deda. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dobrica Stevanović neutešan zbog Blažićevog masakra

Dok se na njihovim imanju sabira prinos breskve baka Verica drži konce u rukama, ali joj nije do razgovora jer je tema suviše bolna.

- Anđela je sa majkom u kući. Ne mogu one da vas prime jer tu nema šta da se kaže. Snašla nas je muka i moramo da se borimo da dete iščupamo. Sve drugo su prazne priče- kazala je Verica dok usmerava berače kako da pakuju breskve u gajbice.

I prve komšije Stevanovića sležu ramenima i otkrivaju da su komšije upućene u Anđelin oporavak i borbu njenih najmilijih da je dignu psihički uz lečenje koje daje rezultate i ranjena devojka staje na noge. 

- Anđela se kreće uz pomoć ukućana, ali polako i obazrivo. Posle terapija sa fizijatrima sve će to ići bolje. Strašno je što su njene rane na duši velike i nezacelive jer je gledala smrti u oči i izgubila dečka, drugove i drugarice su joj ranjene. Devojka je koja treba da se uda, da rodi decu i da radi, a ostala je bez oka. Kako da se pogleda u ogledalu - pita se komšinica porodice Stevanović. 

Kroz neobavezan razgovor susedi Stevanovića kažu da je Anđelu posetila i Mirjana Stevanović majka njenog dečka Nemanje kojeg je Uroš Blažić čovek- zver ubio na glavnom seoskom okupljalištu. Na istom mestu Blažić je ubio još pet momaka, a onda u Duboni mladog policajca i nnjegovu sestru, kao i njihovog druga. 

- To je bio veoma potresan susret iako se Mira suzdržavala u želji da Anđelu poštedi, ali bol ih je savladao obe i plakale su zagrljene. Žal majke i devojke je slomila i srca svih koji su ih videli u toj situaciji. Oko njihove kuće svi su se krili i plakali - ispričao je izvor Republike. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lol

09.08.2023 21:51

A čudne babe. Kakva crna njena udaja, rađanje i rad kad je manijak unakazio i onesposobio. Ko bi to ženio ili zaposlio, šta ona da rađa i radi? Biće dobro ako bude mogla da vodi računa o osnovnoj higijeni sama i da jede i pije bez pomoći. To će joj biti najveći domet.

kole

10.08.2023 15:44

@Lol - Zašto ti njoj predviđaš takvu budućnost ??? Zašto se devojka ne bi oporavila , medicina uznapredovala.....Kada sve prođe , kada se oporavi udaće se i rodiće decu i naći će posao !!!! Odakle ti tako negativana procena o devojci?Ti znaš šta je njen domet.....Kakav glup komentar, sram te bilo !!!!!!!!!!