ANĐELA JE U BLAŽIĆEVOM KRVAVOM PIRU POGOĐENA SA DVA METKA U GLAVU! Dečko joj je UBIJEN sa šest hitaca, njena borba još uvek traje!

Autor:

Hronika

04.08.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba Anđele S. pogođene sa dva metka u glavu u maskarku kod Mladenovca traje i tri meseca nakon stravičnog zločina.

ANĐELA JE U BLAŽIĆEVOM KRVAVOM PIRU POGOĐENA SA DVA METKA U GLAVU! Dečko joj je UBIJEN sa šest hitaca, njena borba još uvek traje!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Prošlo je tačno tri meseca od krvavog pira u Mladenovcu, kada je Uroš Blažić iz kalašnjikova usmrtio petoro mladića u selu Malo Orašje, a onda masakrt nastavio u rodnoj Duboni, gde je kod škole ubio još dva momka i devojku.

Kako je na okupljenu omladinu najpre kod spomenika u Malom Orašju, a zatim i kod škole u Duboni pucao pomahnitalo, njih nekoliko je povređeno, među njima i Anđela S. iz Malog Orašja koja je pogođena sa dva metka u glavi.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Uroš Blažić

Ona se nakon tri meseca i sedam operacija oseća bolje, ipak i dalje je u bolnici.

Anđelin dečko Nemanja je ubijen u Blažićevom krvavom piru, a njegova majka Mirjana je otkrila kako se Anđela oseća.

- Anđela je sada dobro, dete je imalo sedam operacija i nadamo se da će njeno stanje biti dobro. Počela je pomalo da hoda, ali se i dalje nalazi u bolnici u Beogradu. Već tri meseca - priča ona i dodaje:

Republika

Foto: Facebook

Nemanja Stevanović, ubijen i Anđela

- Moja Teodora, moja ćerka koja je kobne večeri takođe bila napolju, je srećom izbegla tragediju. Pucao je i na nju, ali je ona uspela da pobegne.

Mirjana i cela njena porodica se nikada neće oporaviti od gubitka sina koji je pogođen sa šest metaka.

- Nema leka, nema utehe i nema nade da vreme leči ovu ranu. Moj Nemanja je pogođen sa šest metaka, bio je živ skoro dva sata, pričao je sa ocem i sa mnom, a onda smo u toj čekaonici u smederevskoj bolnici, gde je sekund bio kao godina izašli ujutru kao roditelji koji su izgubili dete - rekla je ona za Kurir i dodala:

Republika

Foto: facebook.com/Mirjana Milenkovic Stevanovic

Nemanja Stevanović sa majkom Mirjanom

- Svaki dan se pitam zašto je neko bez razloga pobio našu decu. Ne mogu da shvatim da neko u 21. veku može da vam ubije dete bez ikakvog razloga. Ta deca su se samo veselila, pa pozvala su ga čak i da im se pridruži. Kako neko može da vam oduzme dete, a da nema povoda, onog zašto, zbog čega?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading