VERUJU U LJUBAV I KADA DOŽIVE NAJVEĆU IZDAJU! Čak iako ih prevare oni traže UZROK - horoskopski znaci koji su kreirali svoj svet

Autor: N.J.

Lifestyle

09.08.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini horoskopski znaci nemaju problema sa poverenjem - čak i nakon prevare veruju u ono dobro u ljudima.

VERUJU U LJUBAV I KADA DOŽIVE NAJVEĆU IZDAJU! Čak iako ih prevare oni traže UZROK - horoskopski znaci koji su kreirali svoj svet

Foto: Shutterstock

Prevaru je teško oprostiti koliko god da nekoga volite ili ste dobra osoba. Spoznaja da je neko mogao da bude u isto vreme sa nekim i vama, zaista zna da bude teška. To možda i nije tako strašno, ako je reč o nekom odnosu koji kratko traje. Svakako, prevara je na neki način izdaja, a to boli.

Ali nismo svi isti!

Neki horoskopski znaci neće se razočarati čak iako ih partner prevari. Oni znaju i svesni su da nisu svi isti, te će dati priliku nekom drugom i neće se voditi starim i lošim iskustvima. Šta mislite da li ste vi takvi? Horoskop daje odgovor!

Foto: Shutterstock

Zaljubljeni par na moru

Sledeći horoskopski znaci veruju u ljubav i nakon prevare

1. Rak

Ovo je možda i logično jer su Rakovi izuzetno emotivni, ali imaju i razvijenu intuiciju zbog čega će lako predosetiti o čemu se radi, odnosno da li ih neko vara. Ovaj horoskopski znak privržen je domu i porodici i to im je izuzetno bitno. Kada ih neko prevari oni su i dalje optimistični. Najviše ih oduševe oni partneri koji su odani, a najviše mrze prazne priče i kada im neko troši vreme.

2. Ribe

Ribe su romantičari, i one vole ideju da su zaljubljeni. Sanjanju o savršenom partneru. Zanimljivo je da njih stvarnost nekada odbija jer onda shvate da stvarnost nije baš onakva kako su zamislili. Najbolje je ako su Ribe u vezi sa Devicama jer će im one pomoći da shvate kakvi su i delom im dati ono što žele. Ako se suoče sa prevarom onda će želeti da razumeju zbog čega se tako nešto dogodilo. Odmah će pokušati da se prisete svih signala koje su do sada ignorisali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading