IMAJU "ŽVAKU" I NA NJIH PADAJU I ONE KOJE NISU ZAINTERESOVANE: Tri horoskopska znaka pravi su ŠARMERI, ne možete im reći NE

Autor: N.J.

Lifestyle

06.08.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok se neki muškarci toliko zbune pred ženama, drugi su spremni i znaju kako da ih osvoje.

IMAJU "ŽVAKU" I NA NJIH PADAJU I ONE KOJE NISU ZAINTERESOVANE: Tri horoskopska znaka pravi su ŠARMERI, ne možete im reći NE

Foto: pexels.com

Neki muškarci kao da su rođeni harizmatični, uvek imaju "žvaku" i znaju kako da dopru i do devojaka koje nisu tako pristupačne. Naravno, ovde ne govorimo o navalentnim muškarcima već o onima koji znaju na koji način da zainteresuju suprotan pol, inteligentni su i zabavni. Ako se nađete u društvu ova tri horoskopska znaka verovatno će vas osvojiti:

1. Škorpija

Nema te žene koju Škorpion ne može da osvoji jer oni zavode kako pogledom tako i dodirom. Kada pogleda više niste sigurni da li je vaše "ne" zaista ne. Njihova želja jača je od svih prepreka i neprijatnih situacija koju oni nekako uvek okrenu u svoju korist. Čak ni njihove godine kao i izgled nemaju toliku moć i ulogu kao karakter i šarm. Škorpion je pravi magnet za žene: tajanstven i uporan.

Foto: shutterstock

Muškarac i žena u zanosu na stolu

2. Ovan

Rođeni osvajači ne okolišu mnogo već odmah istaknu šta i kako žele. Ne biraju mesto i vreme te u napad kreće čim vas ugleda. Ovnovi su šarmantni, direktni i jasni u izražavanju svojih želja, a ljude zasmejavaju vicevima.

3. Vodolije

Muškarci koji su rođeni u horoskopskom znaku Vodolije su šarmantni i ležerni, nemate osećaj uopšte da vas zavode, ali oni su svesni sebe i svojih postupaka. To što vam zapale cigaru, sipaju piće i dodaju jelo sa stola nije tek tako. Oni nikada neće odgovoriti na poziv dok im pričate nešto čak i da je reč o najvećoj gluposti ikada. Na rastanku, muškarac Vodolija vam neće ništa reći, ali ćete vrlo brzo ugledati njegovu poruku na svom mobilnom telefonu, piše "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading