TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA SANDRE BULOK I BRAJANA RENDALA: Zaljubili se na prvi pogled, OVAKO je glumica pričala o njemu!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sandra Bulok izgubila je ljubav svog života.

TRAGIČNA LJUBAVNA PRIČA SANDRE BULOK I BRAJANA RENDALA: Zaljubili se na prvi pogled, OVAKO je glumica pričala o njemu!

Foto: www.profimedia.rs

Sandra Bulok i Brajan Rendal

Tokom proteklih osam godina, poznata glumica Sandra Bulok uživala je u ljubavi sa poznatim fotografom Brajanom Rendalom, stvarajući posebno poglavlje ljubavi koje je nažalost prekinuto.

Brajan Rendal hrabro se suočavao sa izazovima opake bolesti, a nažalost, njegova borba je završena nakon tri godine.

Iako je Sandra Bulok jedna od najuspešnijih holivudskih zvezda, veliki deo svog života čuvala je iza zatvorenih vrata. Ipak, ono što je poznato jeste da je glumica bila u vezi sa Rendalom nekoliko godina i sa njim je zajedno odgajala svoju decu.

Poslednje tri godine, Rendal se privatno borio protiv ALS-a, rekla je njegova porodica za časopis People.

 

 

- Sa velikom tugom želimo da vas obavestimo da je 5. avgusta Brajan Rendal preminuo mirno nakon trogodišnje borbe sa ALS-om. Brajan je odlučio da svoje borbu sa ALS-om zadrži za sebe, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev - rekla je porodica.

Ko je bio Brajan Rendal?

Kako je i sama Bulok istakla, Rendal je bio običan momak (iako ga je nazvala "svecem" koji je "dosegao nesvakidašnji nivo"), pre nego što je 2016. postalo jasno da su zajedno. Međutim, ovaj zgodni fotograf iz Portlanda, Oregon, takođe je imao iskustva u svetu modelinga, uključujući i stranice Voguea.

 

 

- Koga zaista briga koliko neko zarađuje za život? Na kraju ćemo svi ostati stari i nabacani bore - rekla je Bulok u intervjuu iz 1999. godine, naglašavajući šta je zaista bitno kada je reč o ljubavi i partnerstvu.

- Važno je da ta osoba može da vas nasmeje i inspiriše, da vas zaista stimuliše i unese radost kad je nema tu i kad mislite o njoj. Osoba kojoj se možete diviti i na koju možete biti ponosni, sedeći tamo i kažete: "Ovo je moj čovek " bez obzira na to da li je bogat ili ne, da li je umetnik, muzičar...To je nivo poštovanja koji često zaboravljamo da potražimo - dodala je. 

Bulok i Rendal su započeli svoju emotivnu vezu 2015. nakon što su se ranije te godine sreli na proslavi rođendana njenog sina Luisa. Rendal, fotograf po profesiji, bio je angažovan da zabeleži taj događaj. Njihova zvanična veza započela je nekoliko meseci kasnije.

 

 

U avgustu 2015. godine, Sandra Bulok i Brajan Rendal su prisustvovali venčanju Dženifer Aniston i Džastina Terua.

U oktobru 2015. godine, Sandra Bulok i Brajan Rendal su se prvi put pojavili na crvenom tepihu zajedno, gde su tada izazvali ogromno interesovanje kod ljudi. Ipak, par je uspeo da sačuva svoju intimu.

Sandra je usvojila svog sina Luisa 2010. godine i svoju ćerku Lejlu 2015. godine. Iako su Bulok i Rendal dugo čuvali veći deo svoje ljubavne priče u tajnosti, glumica je svojim fanovima dala uvid u njihov odnos tek u novembru 2021. godine, otkrivajući da Rendal nije imao nikakve veze sa njenom odlukom da usvoji ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading