JESENIJA SVOJU MATERICU IZNAJMLJUJE ZA 40.000 EVRA: "To je ništa jer ono što od mene dobijete nema cenu, obožavam da budem trudna"

Autor: M.O.

Lifestyle

07.08.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge porodice se bore za to, da im baš ona rodi dete.

JESENIJA SVOJU MATERICU IZNAJMLJUJE ZA 40.000 EVRA: "To je ništa jer ono što od mene dobijete nema cenu, obožavam da budem trudna"

Foto: tiktok.com/printscreen

Surogat majka

Iako je majčinstvo najlepša stvar koja se svakoj ženi dogodi, ipak, trudnoća, porođaj i ostali procesi su sve, samo ne nešto lako i jednostavno. 

Ipak, Jesenija Latore iako ima samo 25 godina, tvrdi da obožava da bude trudna!

Do sada je rodila troje dece, sebi dvoje, a jedno kao surogat majka.  

Želi da zasnuje veliku porodicu, a do tada je odlučila, kako ona kaže - da iznajmljuje matericu. 

- Planiram ponovo da budem surogat. Jedva čekam ovo da ponovim -  rekla je Latore koja je podelila svoje iskustvo sa svojih 222.700 TikTok pratilaca i postala je izvor za roditelje pune nade koji traže surogat, prenosi  Blic Žena. 

Mnoge žene koje žele takođe da budu surogat su joj se obratile za savete, a više od 100 porodica se javilo u nadi da će im baš ona moći pomoći da osnuju porodicu. 

Što se tiče honorara od 40.000 dolara, Latore želi da ljudi shvate da većina surogata nije u tome samo zbog novca i da ona vidi novac kao bonus za promenu života porodice na neprocenjiv način.

 

 

Jesenija je svoje prvo dete rodila 2017. godine i odmah se zaljubila u stanje trudnoće. 

- Stvarno volim sve u vezi s trudnoćom. Uživam kad imam stomak, idem na preglede kod lekara, osećam bebine udarce - rekla je. 

Ona se za surogat majčinstvo odlučila nakon što je 2018. godine imala spontani pobačaj. Tada je shvatila borbu kroz koju žene prolaze kako bi se ostvarile kao majke. 

Prijavila u agenciju za surogat majčinstvo, koja ju je spojila sa porodicom koja je baš nju tražila i započela njen prvi proces surogat majčinstva u oktobru 2021. 

Proces nije toliko jednostavan. Žena koja želi da bude surogat majka, mora da prođe psihološku procenu, sve testove krvi, i mesec dana pre prenosa embriona koristi razne lekove. 

Roditelji obično plaćaju između 100.000 i 200.000 dolara za proces surogat majčinstva.

Kada je prvi put rodila prvog dečaka kao surogat majka, tvrdi da joj nije bilo teško. 

 

 

- Nije mi bilo teško dati porodici njihovu bebu. Bila sam tako srećna što sam ovo uradila za njih. Moći ću da ga viđam u budućnosti, a njegova mama mi svake nedelje šalje njegove slike. To me stvarno raduje - rekla je za kraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading