NAJGORI TATA GODINE: Bacio je samu sa broda u MORE, a onda se desilo PAKAO o kom nije ni slutio (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

27.07.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj video svi roditelji treba da pogledaju!

NAJGORI TATA GODINE: Bacio je samu sa broda u MORE, a onda se desilo PAKAO o kom nije ni slutio (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

Ovaj video već danima kruži društvenim mrežama jer je izazvao pravi šok i zabrinutost kod mnogih ljudi. 

U videu se vidi kako se otac igra sa svojom devojčicom na ivici broda te je nesmotreno baca samu u more!

Iako je na sebi koristila mišiće za plivanje, kako je upala u more tako su mišići spali a dete je samo potonulo.

 

 

Video je postavila Katja Ileri iz Turske, s ciljem da nauči važnu lekciju o bezbednosti tokom kupanja. On naglašava da se ne treba previše oslanjati na plivačke pomagala, jer ona nisu potpuno sigurna. Umesto toga, preporučuje se da roditelji budu oprezni, držeći svoju decu nadohvat ruke tokom kupanja kako bi se izbegle potencijalne opasnosti od davljenja.

Devojčica je, čim je upala u more, izgubila kontrolu nad mišićima i nestala ispod površine vode. Mama, koja je podelila ovaj uznemirujući video, dodala je natpis "Mali rezime današnjeg odmora" kako bi upozorila druge roditelje na opasnosti i važnost pažljivog nadzora tokom kupanja.

Snimak je postao viralan i pregledan je čak 70 miliona puta, izazivajući brojne komentare zabrinutih korisnika društvenih mreža. Mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo i negodovanje, istakavši da je ovo neodgovorno ponašanje i da se sigurnost dece mora staviti na prvo mesto.

Stručnjaci savetuju da prilikom kupanja sa malom decom poštujete pravilo "30 sekundi" - ostanite toliko blizu deteta da možete odmah reagovati u slučaju potrebe. Takođe, neophodno je da ne preterujete sa oslanjanjem na plivačka pomagala, već da decu upišete na časove plivanja kako bi stekla neophodne veštine i znanje o bezbednosti u vodi. Ova važna poruka služi kao podsetnik svim roditeljima i starateljima da budu pažljivi i odgovorni prilikom boravka na vodi s decom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading