KARDAŠIJANKA TRUDNA U 44. GODINI: Posle 10 pokušaja vantelesne oplodnje pala u depresiju, a način na koji je saopštila trudnoću je GENIJALAN (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.06.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Kardašijan trudna je četvrti put.

KARDAŠIJANKA TRUDNA U 44. GODINI: Posle 10 pokušaja vantelesne oplodnje pala u depresiju, a način na koji je saopštila trudnoću je GENIJALAN (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/ kourtneykardash

Kortni Kardašijan (44) je u trećoj sezoni serije "U korak sa Kardašijanima" razgovarala sa sestrom Kloi i objasnila da još uvek sa partnerom Travisom pokušava da dobije bebu. 

Želja im se ispunila te je zvezda pomenute serije, Kortni, ostala u drugom stanju, a svom dragom saopštila je na koncertu!

Na koncentu rok benda Blink-182 u kom svira i Travis Berker (47) Kortni je ispred bine podigla transparent na kom piše:

- Travise trudna sam! 

Foto: Instagram/ kourtneykardash

Kortni drži transparent

Budući tata se oduševio ali i poprilično iznenadio.

Foto: Instagram/ kourtneykardash

Travis nakon što je saznao za trudnoću

Odmah je sišao sa bine i došao da je poljubi. Publika je takođe bila oduševljena,  aplaudirali su i snimali ih. Tek tada mogli smo da primetio i mali trudnički stomačić koji se sve vreme nazirao.

Da podsetimo, nedavno ona je objasnila da joj brak prija, ali da žele da njihova porodica postane bogatija za jednog člana, zbog čega je redovno pazila kada joj je ovulacija kako bi tada imali intimne odnose. Budući da su Travis i ona aktivno pokušavali da imaju dete zajedno i odlučili da odu na vantelesnu oplodnju, ipak još uvek su koristili  svaki momenat. Zapravo, oni su se trudili da ostvare trudnoću i prirodnim putem. Takođe, ona je krajem prošle godine istakla da je išla deset puta na vantelesnu oplodnju ali da je odustala od toga jer je bila vidno nezadovoljna, neraspoložena i imala je simptome depresije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading