SESTRA JE ŠOKIRANO SAMO GLEDALA! Kardašijanka otkrila da joj akcija traje SAT I PO, pa sve posavetovala sledeće

Autor: N.J.

Lifestyle

25.05.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od sestara Kardašijan - Džener priznala je koliko dugo joj traje odnos sa suprugom.

SESTRA JE ŠOKIRANO SAMO GLEDALA! Kardašijanka otkrila da joj akcija traje SAT I PO, pa sve posavetovala  sledeće

Foto: Instagram/ kourtneykardash

Počela je treća sezona serije "U korak sa Kardašijanima", a sve je zaintrigirao odnos Travisa i Kortni koji su se venčali prošle godine i prvobitno upriličili intimno slavlje. Par se oduvek samo mazio i grlio, a neretko se ponašaju kao da su sami i pokazuju koliko su zaljubljeni. Kortni je u seriji otkrila kako funkcionišu sada kada su u braku:

- Tek sam se navikla na ovaj život, a život supruge je neverovatan - rekla je ona, a potom je pobegla da "završi nešto" sa Travisom.

Kortni je objasnila sestri Kloi Kardašijan da je trenutno u ovulaciji što je bitno za začeće. Budući da su Travis i ona aktivno pokušavali da imaju dete zajedno i odlučili su da odu na vantelesnu oplodnju, ipak još uvek žele da iskoriste svaki momenat. Zapravo, oni se trude da ostvare trudnoću i prirodnim putem.

Foto: Instagram.com

Kortni i Travis zagrljeni

Kada je Kortni prokomentarisala koliko je umorna, Kloi je šaljivo odgovorila:

- Verovatno od vašeg dvadesetominutnog intimnog odnosa dole.

Uz smeh, Kortni je priznala koliko im traju odnosi. Objasnila je da im jutarnji intiman odnos traje oko sat i po, ali i da ga imaju svakog dana. Svima je poručila da oni žive svoj najboji život, piše "People".

Da podsetimo, od 2021. godine šuška se da je Kortni u vezi sa Travisom Bekerom. U oktobru iste godine, on je verio. Malo nakon toga priznali su da rade na bebi, tačnije od marta 2022. godine. Jedno od venčanja održano je u Las Vegasu, a njihovo treće venčanje bilo je najzapaženije.

Treći put venčali su se u Italiji, a sponzorisala ga je modna kuća "Dolče i Gabana". Pored porodice i prijatelja prisustvovale su i brojne poznati ličnosti koje su na venčanje pristizale gliserom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading