JUNAK "ORLOVA" POSLE BLISTAVE PARTIJE! Kao u Beogradu! Ovo ga je ODUŠEVILO!

Autor:

Sport

17.06.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Dejan Joveljić izjavio je nakon meča sa Jordanom da je primarni cilj nacionalne selekcije utakmica sa Bugarskom.

JUNAK "ORLOVA" POSLE BLISTAVE PARTIJE! Kao u Beogradu! Ovo ga je ODUŠEVILO!

Foto: fss.rs

fudbaleri Srbije

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija pobedili su Jordan 3:2 (1:0) u prijateljskom meču odigranom u Beču.

- Jako sam srećan što sam postigao dva gola i zato što smo pobedili. Drago mi je zbog navijača i što smo pred njima odigrali jednu mušku utakmicu. Moram da pohvalim ekipu Jordana koja je pružila veliki otpor. Mi se spremamo za Bugarsku koja je primaran cilj. Brzo smo se skupili i dogovorili šta da radimo u poslednjim minutima. Hvala Bogu došli smo do pobede. Ne postoji nikakav pritisak. Naši glavni napadači nisu tu i na meni i Jovanoviću je da ih odmenimo - istakao je Joveljić.

Štoper nacionalne selekcije Strahinja Eraković dodao je da je svaka pobeda bitna.

Foto: fss.rs

Eraković postiže vodeći gol za "orlove"

- Ovo nam je bilo prvo poluvreme. Drugo poluvreme je ono važnije u Bugarskoj. Tamo idemo na pobedu, da nastavimo gde smo stali sa pobedama protiv Litvanije i Crne gore. Da se plasiramo što pre na Euro. Postigao sam lep gol i naravno da sam presrećan zbog toga. Što se navijača tiče, napravili su atmosferu kao da smo u centru Srbije. Bili su naš 12. igrač - rekao je Eraković.

Srbija u utorak gostuje Bugarskoj u Razgradu (20.45), u trećem kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Foto: fss.rs

Joveljić slavi pogodak protiv Jordana

Piksijevi "orlovi" posle dva odigrana meča vode na tabeli G grupe sa maksimalnih šest bodova, pošto su savladali Litvaniju na Marakani i Crnu Goru u Podgorici sa po 2:0.

Protiv Litvanaca strelci su bili Dušan Tadić i njegov imenjak Vlahović, dok je dvostruki strelac u duelu sa "sokolovima" bio napadač Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading