ISPLIVAO SNIMAK! Fudbaleri Jordana su u svlačionicu POBEGLI zbog ovog navijača: Obezbeđenje ga JURILO, pa SAVLADALO! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2023

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna scena na prijateljskoj utakmici obišla je planetu.

ISPLIVAO SNIMAK! Fudbaleri Jordana su u svlačionicu POBEGLI zbog ovog navijača: Obezbeđenje ga JURILO, pa SAVLADALO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/tiktok/sportskizid

Obezbeđenje juri navijača na utakmici Srbija - Jordan

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Jordan 3:2 (1:0) u prijateljskom meču odigranom na "Viola parku" u Beču.

Mučili su se "orlovi" u prestonici Austrije, nije naš nacionalni tim ličio na sebe, ali je Dejan Joveljić izvukao situaciju i sa dva gola u finišu doneo je pobedu četi Dragana Stojkovića Piksija.

Tik posle gola koji je Joveljić dao za 2:2 došlo je i do prekida utakmice pošto su fudbaleri Jordana pobegli u svlačionicu. Svi su se pitali zbog čega se ovo desilo, a sada je isplivao snimak koji sve objašnjava.

Jedan od navijača utrčao je na teren i obezbeđenje je krenulo da juri za njim, a posle kratke trke uspelo je da ga sustigne i savlada.

 

 

Ovo je uplašilo igrače Jordana koji su potrčali ka tunelu, ali su se ubrzo vratili na teren, pa je Joveljić drugim golom uspeo da postavi konačnih 3:2.

Podsetimo, pre toga je Srbija vodila sa 1:0 golom Strahinje Erakovića, ali su Al Mardi i Al Tamari doneli preokret Jordanu i vođstvo od 1:2. Srećom, u finišu je zablistao Dejan Joveljić i sa dva gola doneo je pobedu našem nacionalnom timu koji sada očekuje meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske u Razgradu (utorak, 20.45).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading