OGLASIO SE SELEKTOR POSLE POBEDE: Piksi posebno istakao jedno ime!

Autor:

Sport

16.06.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provukla se naša selekcija u prestonici Austrije.

OGLASIO SE SELEKTOR POSLE POBEDE: Piksi posebno istakao jedno ime!

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Jordan 3:2 (1:0) u prijateljskom meču odigranom na "Viola parku" u Beču.

Mučili su se "orlovi" u prestonici Austrije, nije naš nacionalni tim ličio na sebe, ali onda je Dejan Joveljić pokazao zbog čega je najbolji napadač na američkom tlu.

Posle duela sa Jordanom oglasio se i selektor nacionalnog tima, Dragan Stojković Piksi.

- Nešto što smo očekivali, dobar ambijent, lepa utakmica, preokreti i maestralan Joveljić. Da li to znači da će biti starter u Bugarskoj? Da. Mi smo podelili minute, izmene u nastavku su donele potrebnu pas igru, dobili smo mirnoću, kontrolu i čini se da smo pogodili. Onog momenta kada smo odlučili da pobedimo utakmicu, mi smo pobedili. Igrači nisu hteli da se pomire sa činjenicom da izgube utakmice, pokazali su karakter, nisu želeli da prihvate poraz i kvalitet je došao do izražaja - smatra selektor Srbije.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Zatim je istakao jedno ime koje je posebno došlo do izražaja.

- Joveljić? Vidi se da je u takmičarskoj formi, ima fenomenalan osećaj za gol, pogotovo kada lopte dolaze sa strane, treći gol je zaista maestrala u stilu najvećih golgetera današnjice. Na kraju nismo želeli da pošaljemo navijače kući nezadovoljne, zaslužili su da vide pobedničku Srbiju - istakao je selektor. 

Dodao je za kraj da će u Razgradu izaći najjači sastav.

- Eraković? Fenomenalno se snašao na drugoj stativi, zakucao je loptu u mrežu. Nismo navikli da defanzivci često postižu golove, ali pokazao je osećaj, našao se na drugoj stativi i postigao je gol. Ponavljam, sve ovo je za nas dodatno samopouzdanje za ono što nas očekuje u Bugarskoj. Navijačima hvala, bili su fenomenalni, zaslužili su ovu pobedu. Ovu stranicu zatvaramo i okrećemo se Bugarskoj. Sutra ćemo gledati njihov meč sa Litvanijom, ali fokus je sada na Bugarima. U Razgradu će izaći najjači sastav – rekao je Dragan Stojković.

Nije bila ovo utakmica kakvu smo očekivali, Srbija može mnogo bolje. Priliku za tako nešto "orlovi" imaju u utorak od 20.45. Naši momci gostuju Bugarskoj u okviru 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading