PRVENAC U DRESU "ORLOVA": Eraković doneo prednost Srbiji! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan start naše selekcije u Beču.

PRVENAC U DRESU "ORLOVA": Eraković doneo prednost Srbiji! (VIDEO)

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u ovim trenucima prijateljsku utakmicu u Beču, a rival našim momcima je selekcija Jordana.

Duel je krenuo u 20 časova i 30 minuta, a izabranicima Dragana Stojkovića Piksija nije trebalo puno da dođu do prednosti protiv azijske selekcije.

Igrao se sedmi minut utakmice kada je naša ekipa dobila priliku da zapreti iz prekida. Filip Kostić je izveo korner, lopta je stigla do Uroša Račića, koji ju je glavom prebacio na drugu stativu, gde je čekao Strahinja Eraković, koji nije imao težak posao da donese prednost Srbiji.

Tako je štoper Crvene zvezde stigao do svog prvenca u dresu nacionalnog tima.

Podsetimo, četiri dana kasnije, naša ekipa će igrati treći meč u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a rival Srbiji će u Razgradu biti reprezentacija Belgije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Leon

16.06.2023 21:46

Da li ovaj stručnjak Piksi zajeba nas, narod.On je pozvao ove pojedince, on ih je posmatrao, on računa da neko od ovih sutra zaigra.Bože pa njemu ni prvi tim nema igru!?! Smešni su mu igrači, postavke i taktike. Užas.

Leon

16.06.2023 21:59

Piksi, bruko!!!! Idi kad te molimo. Težak je za tebe i Jordan.