AMBASADOR UGOSTIO DELEGACIJU FS SRBIJE: Nebojša Rodić sačekao reprezentativce!

Autor:

Sport

15.06.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajn doček za našu selekciju u Beču

AMBASADOR UGOSTIO DELEGACIJU FS SRBIJE: Nebojša Rodić sačekao reprezentativce!

Foto: FSS

Reprezentacija Srbija igra u petak, 16. juna, prijateljski meč sa selekcijom Jordana, a odmah po dolasku Orlova u Beč, delegaciju FS Srbije ugostio je Nebojša Rodić, ambasador Srbije u Austriji.

U delegaciji FS Srbije bili su potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, Nenad Bjeković, selektor Dragan Stojković sa stručnim štabom, direktor A reprezentacije Stevan Stojanović i reprezentativci, kapiten Dušan Tadić i Filip Kostić.

- Ne pamtim da je u Beču bilo ovoliko interesovanje za jednu fudbalsku utakmicu. Iskreno, nisam doživeo Austrijance kao ljude koji su okrenuti fudbalu, ali ovo je neverovatno. Za svog mandata nisam imao ovoliko poziva u smislu da li možemo da pomognemo oko ulaznica i da izađemo u susret svima koji žele u petak da budu na stadionu. To me veoma raduje, a momke koji nose dres Srbije obavezuje da budu ponovo na svom prepoznatljivom nivou i da obraduju naše navijače pobedom protiv Jordana. Neka to bude zamajac za utakmicu sa Bugarskom gde očekujemo tri boda i nastavak uspešnog puta ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Osećam se veoma prijatno u ulozi domaćina, hvala od srca potpredsedniku Nedimoviću, selektoru Stojkoviću, Dušanu, Filipu i svima koji su danas odvojili pola sata svog dragocenog vremena i bili naši gosit. Ovo nije samo poseta nama koji radimo u ambasadi Srbije u Beču, već i svim Srbima koji žive u Austriji i vole svoj nacionalni tim – rekao je Nebojša Rodić, ambasador Srbije u Austriji.

Foto: FSS

Delegacija Srbije u Beču

Podsetimo duel sa Jordanom je na programu u 20 časova i 30 minuta, a četiri dana kasnije će naša selekcija igrati meč u Bugarskoj, u okviru kvalfiikacija za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading