MLATI PARE NA ONLIFANSU: Bivša zadrugarka za dva meseca ZARADILA za tri apartmana! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

17.06.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blondi se pohvalila na društvenoj mreži Instagram i pokazala kako izgleda njen novi apartman!

MLATI PARE NA ONLIFANSU: Bivša zadrugarka za dva meseca ZARADILA za tri apartmana! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Suzana Perović Blondi, majka pevača Sava Perovića i bivša zadrugarka, otvorila je u aprilu ove godine svoj Onlifans profil. Kako je odmah dobila veliki broj pretplatnika, Blondi je upozorila korisnike ove platforme da njene fotografije ne smeju da dele bez dozvole, jer će ih krivično goniti.

Republika

Foto: instagram.com/blondi_zvezda_rijalitija/

Blondi

- Svako preuzimanje slika bez dozvole biće sudski procesuirano. Krivično delo jer ovo je firma. Plaće se porez. Ako upotrebiš nešto bez dozvole, podrazumeva se da je krađa. Da ne biste došli u takvu nepriliku. U šali čovek naj*be. Nisam takav čovek, uvek volim da kažem - ne volim da uništim čoveka, hvala! - poručila je Blondi.

Kako Republika saznaje, Blondi je za samo dva meseca uspela da zaradi dovoljno novca na ovoj platformi da sebi priušti tri nova apartmana.

Ona je već imala ogroman apartman u Baru, koji je podelila na tri dela, a sad se pohvalila novim. Naime, Suzana je na svom Instagram profilu okačila kako izgleda sređivanje prvog novog apartmana i okačila fotografije iz kuhinje i kupatila.

- Spreman prvi, spremno kupatilo za prvi (apartman) - napisala je Blondi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading