STIGAO JE NA LEKARSKE PREGLEDE! Velika Zvezdina želja POTPISUJE!

Autor:

Sport

17.06.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač TSC-a Petar Ratkov napušta superligaša iz Bačke Topole.

STIGAO JE NA LEKARSKE PREGLEDE! Velika Zvezdina želja POTPISUJE!

Foto: Starsport

Starsport

Dugo je Crvena zvezda želela da u svoje redove dovede Petra Ratkova iz Bačke Topole. Napadač TSC-a je u tek završenoj sezoni "eksplodirao" golovima i igrama, što nije promaklo ni mnogim evropskim klubovima.

Javljali su se redom: belgijski Anderleht, čuvena Parma, pre toga Specija, Kozenca, Empoli, iz MLS-a je zainteresovan bio Njujork siti, ali je mladi fudbaler odlučio da se preseli u - Austriju!

Višestruki šampion ove države Salcburg, kako smo već i pisali, na potpis je od angažovanja Ratkova, koji je već stigao u zemlju podno Alpa kako bi obavio lekarske preglede i stavio paraf na vernost "bikovima".

Foto: Starsport

Petar Ratkov

Tako će špic Topolčana krenuti putem slavnijih prethodnika, budući da su dres ove ekipe sa uspehom nosili možda i najbolji golgeter današnjice Erling Haland iz Mančester sitija, potom Karim Adejemi, Patson Daka, Dominik Soboslaj, Brenden Aronson…

Prema saznanjima "Mozzart sporta", Petar Ratkov će doneti TSC-u 4.500.000 evra, dok bi još 500.000 stiglo u premijama, dok će klub iz Bačke Topole sačuvati i 15 odsto od njegovog sledećeg prelaska u neki drugi tim.

Kada se pogledaju cifre transfdera koje Salcburg pravi, veoma je realno da kroz nekoliko godina TSC zaradi još najmanje milion evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading