MILJANA KULIĆ OSTALA BEZ DINARA: Moli na sve strane za novac, htela da IZMUZE svaki cent od Ivana Marinkovića!

Autor: P. R.

Zabava

17.06.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka pala u depresiju zbog propalog biznisa, ne zna gde će pre!

MILJANA KULIĆ OSTALA BEZ DINARA: Moli na sve strane za novac, htela da IZMUZE svaki cent od Ivana Marinkovića!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivša učesnica rijalitija Miljana Kulić je navodno zabrinuta, jer su joj nastupi potpuno stopirani. Naime, nakon nekoliko angažmana koje je imala po evropskim klubovima, više je niko nije zvao. Iako je mislila da tek ide leto i da će svi da se otimaju da je angažuju, od toga, po svemu sudeći, nema ništa.

Kulićeva je utučena zbog novonastale situacije, te na sve načine pokušava da nađe novog menadžera. Nenad Macanović Bebica je non-stop uz nju, kao i majka Marija Kulić, međutim, kontroverzna Nišlijka je poprilično pala u depresiju zbog loših komentara koji kruže o njenom pevanju i ponašanju tokom nastupa kada je dizala suknju i pokazivala međunožje.

- Ona sada na sve načine pokušava da zaradi, pa prihvata da reklamira i cvećare i razne apartmane kako bi imala iole neki dinar. Dosta novca je uložila u novu garderobu, jer je dosta smršala i morala je sve kompletno novo da kupi, pa se i tu zadužila. Dužna je na sve strane, zato je i apelovala na glasače da glasaju za Ivana Marinkovića, kako bi on bar Željku dao deo novca od nagrade, pa da barem za dete ne mora da brine - objasnio je jedan od Miljaninih komšija iz Niša za Informer.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Majka

18.06.2023 18:57

Pa eto joj majke i veoma imunog bebice, kako mama kaze. Jedina velika i iskrena žal je zbog deteta, jer i Marija je iz vrlo dobre koristi tako brinula o Zeljku. Ako je tako onda je dete zbrinuto , jer je baba uzela velike pare Miljani a sve navodno zbog Zeljka. Ili? Zbog druge dve ćerke koje žive od ex Miljaninih para. Tako živi Mitrovicevi ljubimci. Sramno i bestidno