KAJLI POKAZALA DEO KUĆE OD 36 MILIONA, PA SE SNIMILA BEZ VEŠA: Ovakve reakcije uopšte nije očekivala ŽESTOKO (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada bogatašica ima dom iz snova, a prilikom snimanja kuće pokazala je da ne nosi veš.

KAJLI POKAZALA DEO KUĆE OD 36 MILIONA, PA SE SNIMILA BEZ VEŠA: Ovakve reakcije uopšte nije očekivala ŽESTOKO (FOTO/VIDEO)

Foto: Profimedia

Kajli Džener

Fanovi Kajli Džener zatražili su od mlade bogatašice video u kom će pokazati kako izgleda njen dom. Zapravo Kajli se snimala za TikTok gde je takođe popularna, a onda je odlučila da ispuni želju fanovima i da malo pokaže dom koji je pravi raj.

Njena vila nalazi se u elitnom delu Los Anđelesa i vredna je 36 miliona dolara, ima sedam spavaćih soba i dva apartmana za goste. U videu je pokazala prelep bar u beloj boji, inače ta boja dominira u celoj kući. Na početku Kajli je rekla da neće pokazati baš celu kuću, ali hoće prostoriju u kojoj se nalazi.

- Volim ovu prostoriju zbog svetla - rekla je dok je pokazivala bar. 

Foto: TikTok/kyliejenner

Kajli snima kuću

Takođe, pored bara dominira i prostrana dnevna soba koja je takođe opremljena u beloj boji. Kamin, TV i sto za bilijar takođe su deo dnevne sobe. Potom je pokazala i klavir i prokomentarisala da se nada da će njena ćerka naučiti da ga svira. Ipak, ono što je korisnicima ove društvene mreže zapalo za oko su grudi jer nije nosila brushalter. Osim što su fanovi primetili da se snima bez brushaltera, žalili su se jer ne vide skoro ništa pa su je žestoko iskritikovali.

Foto: TikTok/kyliejenner

Kajli pokazuje klavir

"Ti nas ne zanimaš", "Okreni kameru", "Sve što vidim je zid", "Bar je veći od cele moje kuće", "Ništa nam nisi pokazala", pisali su nezadovoljno korisnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading