ZLATA SE OPARILA KOD EMIRA HABIBOVIĆA NA PROSLAVI: Pevačica za refren pesme uzela 3.000 evra!

Autor:

Zabava

15.06.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam mogla da odbijem da pevam iako sam na proslavu došla privatno!

ZLATA SE OPARILA KOD EMIRA HABIBOVIĆA NA PROSLAVI: Pevačica za refren pesme uzela 3.000 evra!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

Pevačica Zlata Petrović uzela je 3.000 evra za refren jedne pesme na proslavi kod kolege Emira Habibovića, koji je sa suprugom Tamarom Selimović slavio prvi rođendan njihove ćerke. Folkerka je počela gostima da ispunjava muzičke želje čim je stigla na veselje, a oni su je dobro nakitili evrima, pa Petrovićka u jednom momentu više nije imala gde da stavlja novac.

- Meni je uvek ovako na slavljima, pogotovo kad dođem privatno kod kolega. Uvek me neko zamoli da ustanem i nešto otpevam, šta ću! Ne mogu da odbijem drage ljude. Gosti u tim trenucima skoče, počnu da dele bakšiš i ja samo nastavim da pevam kao da nisam došla privatno. Valjda je to profesionalna deformacija. Naravno, novac sam dala posle muzičarima i kolegama koje su već radile na rođendanu, ništa nisam uzela za sebe - rekla je pevačica za naš Republiku, ali nije htela da priča mnogo na temu muškaraca i zašto je na veselje došla sa sinom, a ne s partnerom:

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović se dobro oparila na veselju kod kolege

- Ja sam uvek u ljubavi i ona je svuda oko mene. Neću sad o muškarcima, tu je pravi dasa pored mene, a mislim, naravno, na sina Jovana. O drugima ne bih da pričam. Šta ima koga da zanima s kim sam i šta radim! Mislim da sam u medijima i previše pričala o svojim partnerima u prošlosti, da se samo ti naslovi vezuju za mene. Mislim da je vreme da s tim stanem, a kad se i ako se bude desilo nešto ozbiljno, ja ću da priznam. Mogla bih za promenu da snimim neku pesmu, da obradujem publiku i ljude koji vole da me slušaju, a mnogo sam lenja po tom pitanju. Šta da radim, nemam kad da uđem u studio.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zlata Petrović se dobro oparila na veselju kod kolege

Inače, Habibović je na svom slavlju okupio pola estrade, pa su se pored Zlate mogli videti i Zorica Brunclik sa suprugom Kemišom, Đani sa suprugom Slađom, Aleksandra Mladenović, te Nadica Ademović, koja je u drugom stanju, i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading