SVI GLEDAJU U USNE KAJLI DŽENER! Godinama se pućila, a onda PEH - fanovi oduševljeni "Izgledaš NORMALNO"

Autor: N.J.

Lifestyle

18.04.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se mlada zvezda okrenula prirodnoj lepoti?

SVI GLEDAJU U USNE KAJLI DŽENER! Godinama se pućila, a onda PEH - fanovi oduševljeni "Izgledaš NORMALNO"

Foto: Instagram/ kyliejenner

Niko ne zna šta se dogodilo sa licem najmlađe bogatašice iz porodice Kardašijan. Poznati muzički festival Koačela bio je skup svetski zvezda, a među njima našla se i Kajli Džener u društvu prijatelja. Obično na takvom festivalu najviše pažnju zaokupe kostimi, pak ovaj put su svi više primećivali usne Kajli Džener.

Poznato je da je imala par korekcija na licu, a njene usne postale su san mnogobrojnih devojaka. Od tankih usana bez volumena, napravila je pune i lepe, a sada se čini kao da se vratila u ranu mladost. Umesto "napućenih", Kajli je prošetala usne iz mladosti, što se mnogima dopalo, a najviše njenim fanovima. 

Na mreži Reddit su komentarisali:

"Njene usne izgledaju nekako normalno, kao da gledam njeno staro lice", "Opet su joj se rastvorili fileri u usnama?", "Usne joj izgledaju dobro, nadam se da će odmoriti od filera", "E, konačno si normalna", pisali su bez prestanka na mrežama.

Foto: Instagram/ kyliejenner

Kajli sa društvom

Ona nikada nije ni prihvatila, a ni opovrgla ove tvrdnje, ali je nedavno istakla da joj je mnogo važno da voli prirodnu sebe pogotovo sada kada je majka. Ona sa reperom Trevisom Skotom ima dvoje dece, sina i ćerku.

U razgovoru za "HommeGirls" brineta je ispričala kako se njen pristup lepoti promenio otkako je postala majka:

- To me je nateralo da više volim sebe. Sada vidim svoje osobine u svojoj deci i, znate, ćerka liči na mene. U njoj vidim svoju lepotu i to me je nateralo da više volim sebe. Za mene se lepota uvek menja - rekla je ona, prenosi "Mondo".

Pogledajte njene fotografije u galeriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading