NIKO NEMA PROBLEM KAO OVA DEVOJKA! Grudi ne može da obuzda, šta god da obuče ispadaju - Od ovog prizora nikome nije svejedno (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek ne može da pronađe odgovarajući top za teretanu, ali kada vidite kako joj stoji, shvatićete u čemu je problem.

NIKO NEMA PROBLEM KAO OVA DEVOJKA! Grudi ne može da obuzda, šta god da obuče ispadaju - Od ovog prizora nikome nije svejedno (FOTO)

Foto: TikTok/ fitnessbycaitlinday

Kajlan se snima za TikTok

Influenserka Kajlan oseća se beznadežno zbog teretane i opreme za istu, odnosno ona ne može da pronađe nijedan komplet koji joj odgovara za treniranje. Ona je frustrirana zbog toga što joj nijedan top za treniranje ne odgovara, a nikako ne pronalazi nešto u čemu se oseća prijatno. Zbog toga kritikovala je kompanije koja prave ovakve topove, a zapravo kada je kupila veći opet je imala isti problem:

- Zapravo sam gotova. Kupila sam neke sportske topove i povećala sam veličinu jer sam mislila da moje grudi neće stati u njih. Uzela sam dva broja veće, i dalje mi ne pristaje. Jednostavno mi je dosta - kaže ona uznemireno.

Foto: TikTok/ fitnessbycaitlinday

Kajlan se snima u sportskom kompletu

Nakon toga, ona je obukla top kako bi pokazala da joj je sve sa obe strane ispalo. Zatim je pokazala da joj ni najveća veličina ne odgovara jer joj opet grudi ispadaju iz njega, što zaista jeste čudno.

- Čak i ako ih povučem prema dole, štrče na vrhu, a zatim ispadnu. Ako ih pokušam uklopiti, i dalje ne ide jer jednostavno iskoče. Samo se nerviram - rekla je.

Foto: TikTok/ fitnessbycaitlinday

Kajlan pokazuje grudi

Devojke su je savetovale šta da radi, a većina komentara zasnivala se na tome da kupi još veću veličinu. Takođe, one koje imaju sličan problem otkrile su da i kada kupe veću veličinu, onda imaju problem jer im top sa strane bude preširok, piše "Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading