NOVAČE, LJUDINO! Simonović odao priznanje Đokoviću na PATRIOTSKOM ČINU koji je uzdrmao Pariz!

Autor: Nikola Kovinić

Sport

30.05.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski sportisti ujedinjeni u osudi nasilja Prištine.

NOVAČE, LJUDINO! Simonović odao priznanje Đokoviću na PATRIOTSKOM ČINU koji je uzdrmao Pariz!

Foto: Tanjug-AP, Starsport

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković poslao je moćnu poruku Zapadu nakon trijumfalnog starta Rolan Garosa. Nole je uputio snažnu podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, koji se nalazi na udaru prištinske administracije, a solidarnost sa njim izrazio je bivši košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Marko Simonović.

- Novak je nebrojeno puta pokazao koliki je patriota i da je najbolji ambasador naše zemlje - počeo je nekadašnji reprezentativac Srbije rođen u Prištini razgovor za portal Republika.rs, a potom je prokomentarisao Đokovićevu poruku "stop nasilju":

 

 

- To je snažna poruka ljudima na Kosovu i Metohiji, koja govori da nisu sami, da smo uvek uz njih. Zaista se nadam da će se situacija smiriti u najkraćem roku. Taj narod je ionako živeo u nemogućim uslovima, a najnoviji čin Prištine predstavlja dodatno ugnjetavanje ljudi - sa žaljenjem je konstatovao Simonović.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nole, hvala u ime svih Srba - Marko Simonović

Inače, organizatori Otvorenog prvenstva Francuske su doneli odluku da ne sankcionišu dvostrukog šampiona zbog svoje poruke sunarodnicima, a njega drugi meč na turniru očekuje u sredu, kada će odmeriti snage sa Mađarom Martonom Fučovičem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading